La Dormeo au fost sau mai sunt oferte bune pentru achizitionarea unei saltele. In ceea ce te priveste, trebuie sa-ti cumperi o saltea ortopedica, care sa-ti protejeze coloana, adica o saltea mai dura. Dar acesta nu este un remediu, ar trebui sa faci si niste fizioterapie... te va ajuta foarte mult, si poate nu mai este necesar sa-ti cumperi o saltea noua!
Salteaua relax nu e buna pr coloana dar cea ortopedica e mult mai buna, dar nu e chiar asa comoda.Eu iti recomnd una ortopedica, dar nu fa greseala sa iti iei sltae cu apa. Te-am pupat.
Saltelele relaxa sunt saltelele pe arcuri care se fabrica de cativa ani. Saltelele ortopedice sau mai nou superortopedice sunt saltele care iti pastreaza o pozitie corecta de dormit in timpul somnului.
Referitor la dormeo, era aici un raspuns, nu stiu ce sa zic, saltele pe spuma asemanatoare cu cele din burete, nu prea cred ca sunt ortopedice. Vezi oferte la ramedeapat.ro astia sunt producatori si sunt destui de buni, apoi mai sunt si salteleonline.ro si altele. Toti au o oferta bogata. Parerea mea este sa apelezi la profesionisti.
Uite aici poti citi cateva informatii utile despre tipuri de saltele http://www.imexgrup.ro/Sfaturi-saltele-m1-p1
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: