24.
Sa crești mică!
Cresc cum vreau eu
Îți place viața de adult, ha?
Buna de maritat cat timp e uleiul si hartia igenica mai ieftine
Bine ca nu ai 69.
Nu are sens -_- sakura
Are directie.
Sakura abia ce am mâncat și eu niște dulciuri și nu vreau sa vomit totul-_- serios e scârbos bro chestia aia.
Tu ai fost primul rautacios cu mine, eu doar ti-am intors replica.
Imi cer scuze cu adevarat atunci dacă chiar team jignit fără să-mi dau seama sau team deranjat cu ceva și spun asta sincer cu toata inima Dumnezeu mieste martor nu o spun cu frica sa nu-mi închidă contul sincer iți spun ma piș pe el de cont-_- dar nu am cum face asta maxim ași face pe telefon și lași strica serios si sincer îți spun ))) de-aia nu mai pot eu ca îmi închide ei mie contul -_- pot să-mi fac altul ori de câte ori vrea eu -_- și ori de cate ori vrea mușchi mei -_- sa fie clar -_- badboyForever -_- nu suport sa jignesc oamenii sau sai deranjez în realitate abia dacă scot cateva vorbe nu sunt asa vorbăreț sau cum se spune sociabil probabil am exagerat cu glumele și nu mi-am dat seama ca team jignit eu uneori fac glume dar acele glume îm vine pe loc adică nu știu cum sa spun apar așa de nica ieri nu știu de unde apar de unde vin pur și simplu îmi vine de nica ieri da ce am spus mai sus aseară este adevărat chiar este scârbos-_- și ma dorea și burta aseară ca am mâncat multe dulciuri din nou și când ai spus aia mai sus deja îmi venea greața ca mâncasem iar multe dulciuri ca haplea parca le mănâncă altcineva în afară de mine tot eu le mănâncă
)))) unele glume nici nu le gândesc măcar și îmi vin așa pe loc și le spun atuncia nu am vrut sa fiu rautaci sau orice altceva chiar am spus adevărul aseară sakura -_-