Am pus ceva deoparte in ultimul an.
Acum incep sa ma gandesc in ce sa-i investesc...
Sincer, am pus cativa banisori deoparte pentru ca vreau sa ii fac o surpriza tatalui meu si sa-l trimit undeva intr-o statiune. Momentan am cam 3milioane, pana la sfarsitul lui iulie sper sa mai strang cativa
De moent 0, 0 pana acum o saptamana am avut 140 de euro din care i-am luat un bilet de avion tatalui meu. cel putin i-am cheltuit cu cap, chiar maine ma duc sa.-mi cumpar alta pusculita, vreau sa-mi dau un capriciu de craciun.
Eu nu am pusculita, am ciorapi Si daca iti spun cred ca vei dori sa imi faci o vizita
Bro, sa stii ca va trebui sa te implici putin mai mult pentru ca eu port ciorapi cu banda
0
N-am mai strans bani la pusculita de cand eram copil.Eram foarte strangator, acum sunt un risipitor
Am pus ceva deoparte in ultimul an.
Acum incep sa ma gandesc in ce sa-i investesc...
Bro, ai grija frate! Eu, de la atatea aplecari periculoase m-am ales cu lumbago
Bro, sa inteleg ca ciorapii vor fi o problema? Sunt cu banda, ar putea fi mai incitant daca raman cu ei
Atunci, daca pui problema in felul acesta, te ajut si eu cu ciorapii ca sa nu se intample ce a spus Vali Mocanu
Momentan am 3 lei in pusculita, cand raman fara bani si stiu ca in pusculita se aduna ceva banuti, apelez de urgenta la ea, imi este de mare ajutor pusculita, in general pusculita o golesc la ziua mea in decembrie anual.
Nu cred ca am decat vreo 300 de ron... dar daca merg in ritmul asta in 2 zile nu mai am nimic
Eu? Nu cred ca o sa am niciodata!...sunt leoaica si pana nu cheltuiesc ultimu'ban nu ma las!...pana la toamna totusi as vrea sa strang si eu cate ceva
In Ratusca maruntis de 5-10 bani / in porc 2 Kg de monede vechi / in vaca 3 lei
Ce e aia pusculitza? Oricat as incerca frate nu pot sa pastrez banii.. Mare cheltuitoare sunt si asta nu-mi place deloc.
anonim_4396 întreabă: