Se da cam 1000 lei de persoana, daca nu mergi intr-o locatie foarte luxoasa sunt de ajuns si 800.
Vere ai luat-o razna? Unde stai tu de dai 1000 de lei de persoana? Banii se dau in concordanta cu cat a dat ala pe meniu..nu poti sa dai tu 1000 de lei cand ala ti-a pus tie meniu de cantina pe masa..Se tine cont de meniu daca omu ti-a pus un meniu de 500-600 de lei din respect mai pui si tu acolo 200-300 de lei pe langa si pentru muzica.Bine din respect nuntile astea in **** ar fi trebuit sa nu platesti nimic...Tu m-ai chemat la nunta ta, tu suporti cheltuielile.e la fel cum l-ai chema pe unu la un restaurant de ziua ta si apoi l-ai pune sa-si plateasca nota.Numai in Romania e obiceiu asta de rahat in care te cheama unu la nunta si tu platesti de parca ala ti-a facut tie un serviciu ca te-a chemat, nu tu lui ca ai venit si ti-ai pierdut o zi din viata..
Nu există normal. Depinde de cheltuieli au nuntașii, după ce dai partea ta din cheltuieli, să le rămână și lor ceva.
Nu înțeleg ce îmi spui, sa întrețin eu nuntașii sau cum?
De ce mergi la nuntă? Dacă mergi, mănânci la un restaurant și as ulți o muzică, s-a închiriat un restaurant. Vrei să te distrezi pe gratis sau cum?
Niciun ban, avand in vedere ca nu ai nici-o treaba cu ei nici nu ar trebui sa mergi.
Uite ce am găsit pentru tine. Poate te ajuta sa decizi suma corecta.
https://newsflash.ro/calculator-dar-de-nunta/
Cheers
anonim_4396 întreabă: