| BellaVedeta a întrebat:

Cati copii vreti sa aveti? Ca eu am 11 ani si m-am decis deja cati copii o sa am.
Si m-am gandit sa intreb si alta lume!

Explica-ti!

Răspuns Câştigător
| andreeadeea8785 a răspuns:

Imi dresc 2 copii deoarece e foarte bine sa ai frati/surori pentru o dezvoltare mai armnioasahappy

23 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
hmm..indrazneata intrebare pentru 11 anisori..eu la aceasta varsta ma jucam si ma bucuram din plin de copilarie si nu imi zbura mintea si gandu; la cati copilasi o sa am, inca traiam cu impresia ca ingerasii sunt adusi de berze..in fine..asta e gandirea copiilor in 2014 si nu cred ca o putem schimba.
deja am 2 ingerasi minunati un baiat si o fata, asa ca, astept nepoti cand se vor hotara sa faca.
eu zic sa te gandesti intens la aceasta intrebare, dupa terminarea studiilor si cand vei fi sigura pe tine, iti poti pune aceasta intrebare
O zi frumoasa sa aihappy

| darrio2007 a răspuns:

Ai 11 ani si deja te-ai decis? Viata ti se poate schimba oricand.In bine sau in rau.Bineanteles ca doresc binele.Esti prea mica sa iei deja o decizie.Si mai ales nu o poti lua singura.Neavand,inca,un partener de viata.Pentru ca iti trebuie un partener.Copiii nu se fac stand pe Tpu.Crezi ca cel care va fi cu tine va fi intru totul de acord cu decizia ta? Tu ne intrebi pe noi.Dar nu era corect sa ne spui cati copii vrei si tu?

| DEBrown a răspuns:

Unul ajunge, e bataie mare de cap cu copiii. big grin

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, e frumos ca de gandesti la viitor, dar nu crezi ca prea devreme?
Ai 11 anisori, traeste-ti copilaria, adolescenta...
Uneori numarul copiilor nu depinde doar de noi, ci si de parter sau de posibilitati.
Mai vorbim de copii peste 10-15 ani, da?

| zurick a răspuns:

Si eu mi-am realizat in mintea mea tot feluri de vise fiecare mai frumoase despre eul pe care mi-l doresc.Degeaba...Oricum viata se intoarce si nu cred ca o sa mai gandesti la fel ...Nu m-am gandit la copii, ma gandesc doar la fericirea pe care n-o am.

| Felys a răspuns:

Sa stii ca nu poti face un plan cu asa ceva si sa te mai si tii de el, in viata poti avea multe surprize neplacute care sa iti naruiasca visele, plus ca aceasta decizie nu o iei de una singura, o vei lua impreuna cu cel care iti va fi sot, poate el vrea altceva si ca sa fie bine pentru casa voastra veti cade de comun acord asupra multor treburi din viata voastra inclusiv numarul copiilor

| zaratu a răspuns:

Doi copii un baietel si o fetita

| TooNight a răspuns:

Frumos subiect. Eu vreau. 0. winking
Mi se pare o mare bataie de cap. Acum ai 11 ani, dar cand vei mai creste, iti vei mai schimba parerile, te asigur. Btw, ai 11 ani si stii cum se fac copiii? happy. Eu la 11 ani ma jucam pe-afara si ma gandeam la cariera mea de fotbalista. laughing. Fiecare cu ale lui...winking.
Good Luck! Si-ti doresc sa ti se implineasca toate dorintele! Nu toata lumea e de aceeasi parere cu mine in privinta copiilor. happy

| MissDevilish666 a răspuns:

Zero.
Nu-mi plac copii.

| AlexandraPrincess a răspuns:

2 fete si 1 baiat numele: Anca, Antonia sau Maria.
Alexandru sau Andrei

| BellaVedeta explică (pentru AlexandraPrincess):

Ce dlagutz, eu am o prietena pe nume Anca, s-ar putea sa fie prietena mea cea mai buna...,,, laughing superb :* :*

| SatanLovesYou a răspuns:

0.
Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana...sa-ntocmim hora fratiei... rolling on the floor)

| TequilaG a răspuns:

Acum nu imi doresc niciun copil. Poate in viitor...

| ElenaRomann a răspuns:

Mi-as dori 2 fetite gemene happy

| StefanERC a răspuns:

As vrea sa am 1 baiat si 2 fete

| YourDreamGirl a răspuns:

Eu vreau doi, doua fete gemene, dar nu vreau sa le imbrac la fel, sa le coafez la fel, vreau ca fiecare sa aiba stilul ei...

| badboybitter a răspuns:

Eu imi doresc un baiat

| BellaVedeta explică:

Multumesc pentru raspunsuri!

| Hukez a răspuns:

Depinde ordinea:
2 daca primul e baiat;
1 daca primul este fata.
In nici un caz mai mult de 2.

| endorphins a răspuns:

Imi pare rau! trebuia sa apara si un asa fel de persoana ca mine... La 11 ani te gandesti la cati copii vrei sa ai?
Aud pe multi spunand: "La 12 ani ar trebui sa va pierdeti dintii, nu virginitatea!" Eu nu vreau sa par o persoana rea, dar vezi sa nu intri si tu in categoria aia!

| Radu284 a răspuns (pentru endorphins):

Nu a zis ca o sa se apuce de ei de acum, nu? big grin

| RockyVedeta a răspuns:

Eu imi doresc 2 copii, fata si baiat, gemeni. Copiii sunt dragalasi.

| helpmetpu a răspuns:

1 fata

Întrebări similare