Duminica spre luni eu stiu sigur ca merg la un cocktail in oras si il voi imparti cu sustinatorii celui care castiga. Ce nu stiu sigur inca e daca va fi un Cuba Libre sau un Molotov.
De aia nu prea mă dădeam în vânt după Cuba libre.
Am băut un cocktail bun rău la Castelul Cantacuzino, îmi scapă numele, dar era ceva specific casei.
Se vor strange toti tovarasii adepti ai lui Dugin sa bea o vodca curata din cartof rusesc care face "Blyat" cand creste.
Recomand pentru zona aia de dulce dar mai clasic ceva amestecat cu Burbon, un tip de whiskey American facut din porumb care e dulce. Nu e o comparatie, doar dau idei de ce sa bei daca castiga animalul.
Toare studiile arata ca procentul de analfabeti functional in Romania e de 40%. Ma astept ca Georgescu sa obtina 95-98% dintre voturile astora, plus cateva sute de voturi de la cei care se erijeaze in liderii imbecililor din Romania. Deci, mizeria asta va ajunge probabil undeva la aproape 40% dintre voturi.
Mulți sunt și psihopați. Cred că e o isterie psihotică în masă, ce mi-a adus aminte de sezonul Cult, din American Horror Story.Mie mi s-a părut prea de tot să îndobitocești oameni în asemenea hal, însă este foarte aproape de realitate, la fel ca sectele, cultele care au făcut sinucideri în masă ascultând de un așa zis Mesia sau adepții isis care se bombardează în numele lui Allan.
Mulți depășesc gradul de analfabetism și ating praguri psihopatice fără să fie psihopați cu acte.Sunt cazuri de studiat, ireal.
M-a băut puțin și pe mine.La început pentru că nu m-a interesat, mi s-a părut doar o mică trompetă rusească, însă lumea mi-a atras atenția și pe aici că omul e mai rău decât toți.Iar după ce m-am mai documentat, într-adevăr cred că cei care îl consideră pe Simion un mare democrat prin comparație, au mare dreptate.
De aia sper că informați, oamenii se mai pot schimba.Educația este cheia unei lumi mai bune, din toate punctele de vedere.
Sv95bcsi întreabă: