Eu aș lăsa, dar nu aș avea ce munci, iar naveta este cu atât mai grea cu cât sunt mai mulți km.
Daca vrei sa stai acolo permanent si ai o sursa de venit e ok, e o viata frumoasa.
Dar daca faci naveta la oras, iti spun eu ca la un moment dat naveta asta o sa te faca sa iti bagi picioarele in ea de casa si sa te muti in oras. Mai ales aia care si-au luat casa in Ilfov si ei stau in trafic cate 5 ore pe zi ca au job in Bucuresti majoritatea regreta decizia
Daca esti obisnuit in bloc cu zgomot de percutoare vara cand lumea renovează sau " concert de țipete " de la neveste masate de soți cu matura pe spinare e o.k! Daca ai liniste in bloc e fain!
La mine in bloc e liniste, tot cartierul e ''mort'', nu prea e tineret, si care sunt tineri au copii si nu au timp de facut prostii, chefuri, etc.
renovari se fac o data pe an sau mai rar, asa ca...e liniste.
Sunt o adunatura de dubiosi care se urasc intre ei si se barfesc, atata tot.
Camerele Cu cioc marca " TETORN " + 60 Megapixeli la ochi? Made in Romania? Ele sunt top la capitolul security jur!
Exact!
Poate cand ies la pensie ma va tenta si prospectul asta, dar momentan sunt foarte fericit la oras
Eu sigur DA! IN maxim 5 ani undeva mai la sud aproape de Bucuresti mai la caldurica ca is SATUL de munte!
Ăsta ar fi idealul. Te face un pic dependent de mașină, dar în rest e idealul.
In oras NU folosesti masina? Fie personala, taxi, Uber, Bolt? 10 minute departe de oras nu este asa mult! Mai mult stai la semafoare in oras!
În oraș ai transportul public deci nu ești dependent de mașina personală. Tot ce îți trebuie e relativ aproape de tine. Iar dacă vorbim de un oraș de mărime medie sau mică poți sa-l traversezi și ca pieton.