Cam greu sa faci acest lucru, eu cred ca nici din preoti nu au reusit sa citeasca Biblia din scoarta in scoarta.
Eu am citit-o si o am in biblioteca personala, si Biblia hazlie si Biblia copiilor.
Nu am prea deschis-o... Nu ma prea intereseaza... Nu am de gand...
Dar cred ca ar trebui citita, totusi...
Nu
am avut tentative, din pacate nu am reusit, doar capitole
poate intr o zi...(asa ar trebui)
Nu am citit-o! Consider ca religia e facuta pentru a manipual oamenii sau mai bine zis de a tine prostii ocupati! Daca crezi in Dumnezeu, crezi pur si simpu! Nu trebuie sa te dai cu capul de icoane in Biserica sau sa te lauzi ca ai citit Biblia!
Numai bine!
Daniel.
Sa citesc o claie de pagini care sa iti spuna ce nu ai voie sa faci...desi in biblie, anumite 'personaje" incalca aproape toate regulile.De ce as face asta?
Nici eu ...de fapt nu am mai citit de vreo 3 ani din biblie...cand eram in gererala pana intr-a 7 asa cred ca am citit-o pe aproape toata. dar pe toata toata nu
Nu am citit-o in intregime si nici nu cred ca as putea... Insa am citit istoria religiilor, cabala, talmudul, biblia hazlie, alte analize privind adevarata biblie(la care se spune ca nu vom avea acces, fiind la Vatican) si alte lucrari despre religie... Dar, Cioran avea dreptate... cititi-l...
AlinaSM întreabă:
mentholinks întreabă: