Asa e, au fugit toti de mine cand au aflat ca imi ceri poze cu madularul lor ca sa vezi daca o au mai mare ca a ta.
crazy and jealous bastard.
ah, super, sa o zic si p-asta la psihiatru, sunt sigura ca o sa aiba multe de spus si despre asta.
legat de aia cu pipi, crede-ma ca nu vrei sa reproduc discutia, pentru ca e destul de rusinos.
dar cine stie, mai provoaca-ma nitel negativ.
ti-a dat repede o proasta inteligent si la postul asta?
una care habar nu are de conflictul nostru, dar te voteaza pozitiv doar pentru ca nu ma sufera.
dar nah, asa sunt toti pseudo psihologii astia arfisti, mai ales din romanica, nu au pic de common sense.
asa o sa faca si cu bietii pacienti, o sa fie la fel de habarnista.
ceea ce e amuzant.
pentru ca imi amintesc ca si ea zicea pe aici cum a avut o relatie abuziva si o jignea ala de mama focului.
dar spre deosebire de mine, ea chiar isi merita jignirile.
si a dat inteligent unuia care jigneste pe cine nu merita, eu am fost victima in tot acest timp.
se lasa influentata doar de faptul ca nu ma sufera pe mine.
asta da feminism, nu-i asa?
way to go!
o sa fii o psiholoaga pe cinste, @anamariarotten brain!
Oh, vai, gelozie pe voturi. Așa a decăzut Coquina cea bandita.
De fapt am zis eronat despre Endo ca e un prost fericit. Toți știm ca nu e așa. Adică e doar prost. Baga-i și lui o vrăjeală ca-l aștepți cu cracii deschiși in București și o sa îți dea votul lui. Sau cu gura deschisă măcar.
Tu ma condamni pe mine ca imi "pierd" timpul de cateva luni cu cineva aici pe site, dar tu? Cu ce specimen ti-ai pierdut 3 ani? Maimuta proasta ce esti. Daca erai indragostit inebuneste mai aveai scuza ca nu ii vedeai partile negative dar asa e clar ca esti doar un redus mintal si poate si masochist. Macar de voiai sex de la ea si asta o intelegeam. Ea pare genul ala de femeie care te-ar lega de pat si te-ar fu"e 2 zile cat pentru 30 de ani de abstinenta. Dar la ce fatalau esti.
Hai spune-i si lui endo ca nu vrei sex cu mine pentru ca am genitalele si tatele urate.
si ca nici oral nu vrei de la mine pentru ca am buzele prea groase si numai bune de supt madularul.
Endo, tu esti ultima mea speranta, spune-mi ca macar tu vrei sa faci sex cu mine!
el nu vrea ca am sanii prea mici!
si nu-i asa? cu totii stim ca sanii mici sunt odiosi!
fii eroul meu!
am nevoie de sex kinky nebun si sanii m-au impiedicat toata viata sa am parte de hâța hâța, nu ma vrea nimeni.
La cum arati, chiar poti condamna purtatorii de penis ca nu te vor nici macar in dormitor? Eu nu cred. Cica sa compensezi cu caracterul cand fizic nu e. Dar ce dracu sa faci cand nu poti compensa cu nimic. Raspunde tu, ca eu nu stiu.
Iar se cearta simpaticii astia, sincer, chiar nu-i privesc cu rautate atunci cand isi arunca venin.
Asa e, unde nu sunt tate, nu e nici suflet.
dar am fundul mare, acolo e tot sufletul meu.
practic am un suflet de rahat.
Ce fund mare visezi? Poate ai pierdut notificarea dar esti cam anorexica. Sau ai mai pus kg in plus de cand ti-am vazut ultima oara poza pe site acum 2 ani.
Nu ma ingras la sani, am prea mult testosteron.
Pacat ca nu vrea, ca faceam schimb de fluide hormonale cu el, eu ii dadeam niste testosteron, el mie estrogen...
Si il faceam barbat adevarat si el pe mine o femeie adevarata tatoasa.
Stai asa, simt ca-mi creste sufletul de la fund, ma simt ciudat.
Sa fie asta iubirea?
Ah nu, imi vine doar sa ma c4c.
"Ea pare genul ăla de femeie"
Are penis. Posibil și mai mare ca al tău.
Iar tu oricum te afli in aceeași situație. Ailaltă e chiar și mai rău. Am hoinarit virtual și cu aia vreo 2 ani sau aproape.
Și după cum știi nu are Ratingul pozitiv deloc, dar tu ești mai deștept decât mine...pardon, decât un mistreț, deci vei vedea tu, ori mai rău, va vedea ea, la cum ma aștept.
Intre timp eu raman fatalau, nu-i asa, doar pentru ca nu mi-o trag cu cine nu-mi place din punctul asta de vedere, mai ales cu orice urata si/sau proasta.
Razi de terminații care nu au Bacul luat dar măcar Coquina a avut bunul simt sa îl ia la timp. Dar probabil nici tu nu l-ai luat și astfel se explica, ceea ce face și mai penibila situația, sa minți in halul asta despre tine pe site și sa reclami defectele tale in alții, inclusiv abureala ca ai deja prietena, dar cine, tot balmajita fără Bac de pe site? Eu nu-mi permit acest lux, sa mint chiar in halul asta ca tine, fatalau si prostan sinistru.
I-am spus ca are parte de o partida mai buna. Pe care o merita mai mult.
Cum am mai spus, grea viata asta pentru unii. Traieste destept, traieste asa cum vrei si ai sa vezi ca nu mai trebuie sa devii nimic. Probabil de la prea mult timp liber chestiile astea. MGTOW, am auzit-o si pe asta
Logic că e scandal la întrebările tale dacă site-ul e plin de handicapați cuprinși între 20 și 30 de ani care se cred poulaînpizdagoală. Comentează orice, trebuie să găsească ei câte o chichiță oriunde. Fac spume la gură dacă le spui că nu-ți convine ceva.
De fapt au intre 15 si chiar 35 si sunt toti virgini, de aia sunt asa frustrati
sabin89 întreabă: