| Dan a întrebat:

Cati dintre voi ati intalnit doctori corecti, care nu au luat mita, dati un exemplu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o doamna doctor la Galati la sp. judetean la o.r.l.care m-a lucrat la amigdalite si, cum era atunci, am intrat in cabinetul ei si iata discutia;-Doamna daca asa este acum asa facem si noi ca nu sintem diferiti. _Domnu Hirciog te rog frumos iesi afara...;-Doamna va rog la, rindul meu sa ma credeti, ca n-am intrat doar pentru a iesi.;-Mai omule esti in stare sa intelegi ceva?;-Nu cred doamna pentru ca as fi ajuns cu totul altceva...;-Mai baiete uite cum sta treaba; te duci in drumul tau acum si-ti vezi de treaba iar daca vei vrea sa fii recunoscator faci cinste dupa aia.Asa au decurs treburile. M-am dus la o saptamana dupa operatie si am intrat in cabinet iar cind a dat cu ochii de mine a pufnit-o un ris din ala sanatos;-Mai, tu nu stii sa renunti? Am lasat pe masa o mica atentie si am iesit de data asta fara a ma mai intoarce.

8 răspunsuri:
| Dan explică:

Eu am intalnit un doctor (cardiolog)corect care nu a luat mita, este bun profesionist si om cu suflet mare.

| vilmaristul a răspuns:

Sa nu ia este normal, sa ceara este anormal
eu am intalnit astfel de medici, in cele doua dati cand am fost internata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti dau un exemplu, nu vii sa-ti faci lucrari la el, nu? Ca ma falimentezi! tongue Am un exemplar care are halatele fara buzunare!

| lia a răspuns:

Daca exista, cu siguranta sunt pe cale de disparitie. Eu nu am avut o viata atat de lunga incat sa intalnesc un medic fara "nevoi".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am intalnit medici care nu au luat mita, de la mine, pentru ca nu le-am dat.Am facut circ pe acolo, am amenintat cu televiziunea si Colegiul Medicilor si asa i-am "obligat" sa imi respecte drepturile.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu, dar nu in tara laughing. in tara a intalnit doar la spital privat ca oricum pltesti o groaza de bani.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Am nevoie de medici, chiar saptamana viitoare ma voi interna in spital, fara bani nu sa poate.

Răspuns utilizator avertizat