| Dan a întrebat:

Cati dintre voi au prieteni adevarati? Cum va intelegeti cu ei? Cand v-ati intalnit ultima data cu ei si unde?
Mie imi place sa am multi prieteni adevarati.Vedeti profilul meu!

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Am foarte multi prieteni adevarati ne intanlim duminica, bem o cafea sau o bere si ne delectam cu glume sau amintiri hazlii ce le-am petrecut in viata. Discutam despre copii, nepoti, politica si despre cei ce nu mai sunt pintre noi.

7 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Am o singura prietena adevarata..atat................ma intalnesc in fiecare zi cu ea...:X

| Dan explică:

Multumes pentru raspunsurile voastre.Sunt interesante si utile pentru a cei care vor sa aiba prieteni adevarati.

| Gregory a răspuns:

Salutare omule! Te felicit. Imi plac postarile tale happy As dori sa te intreb cu ce te ocupi? Esti jurnalist? Eu unul sunt de parere ca ti s-ar potrivi foarte bine o functie de primar, presedinte... oricum una importanta pentru ca se vede faptul ca esti o persoana careia ii place sa se ocupe de sine, de cei din jurul sau, de patria lui etc., mai pe scurt o persoana competenta si capabila caruia i-ar prinde foarte bine acestui popor, care trebuie sa se schimbe odata in bine!
Referitor la intrebarea de mai sus eu unul am cativa prieteni adevarati, cat sa-i inumar pe degete. Si sunt multumit de acest lucru, pentru ca in general lucrurile de calitate sunt in general putine. Cea mai lunga prietenie pe care o am dureaza de 15 ani. Am avut inca 2 vechi prieteni (una de 12 ani si alta de 7 ani care s-au si destramat, datorita faptului ca persoanele respective devenisera prea preocupate de ei si de material, si astfel nu mai reuseam sa fim pe aceiasi lungime de unda). Oamenii se schimba continu. Insa cea mai frumoasa prietenie pe care o am a implinit recent varsta de 4 ani happy Pe acest tovaras l-am cunoscut in facultate, in primul an, fiind colegi de grupa. De cand l-am intalnit, m-am schimbat treptat in bine. Am avut si cu siguranta o sa mai am o gramada de lucruri interesante de invatat de la el! Si toate datorita, in primul rand, Preaminunatului Dumnezeu care mi l-a scos in cale pe acest om binecuvantat si am reusit sa ma schimb prin tot ceea ce tine de el. Este un sentiment fantastic!
Din pacate, partea mai putin buna a lucrurilor este faptul ca eu si prietenii mei locuim in orase diferite si nu reusim sa ne vedem pe cat de des ne dorim. Sincer iti spun ca in orasul in care domiciliez nu mai am niciun prieten, pentru ca toti au plecat spre alte locuri. Dar ma bucura mult faptul ca tinem legatura cat de des putem prin mijloacele de comunicare pe care le avem, pentru ca orice fel de relatie se bazeaza in primul rand pe comunicare, dar si pe respect, sprijin si cel mai important pe credinta! Toate cele bune happy

| yoannah a răspuns:

Pa am 3 cele mai bune prietenebig grin
Si una sta in aceeasi localitate cu mine, iar clelalte 2 in alte localitati
Dar vorbim in fiecare zi la telefon si nu avem secretebig grin
Byye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Prieteni? Sunt în număr mic, nu mă dau în vânt după ei.
Pot spune că am o prietenă de suflet (în afară de mama, care este prima mea prietenă din viață) care o pot numi prietenă.
Restul persoanelor, la un moment dat s-au dovedit fără valoare, făcându-mi foarte mult rău.
Nu alerg după prieteni. Sunt deschisă comunicării, dar nu mă deschid sufletește.
Am suferit prea mult și nu mai vreau. De aceea sunt foarte atentă la oamenii care mă înconjoară. Sunt distantă, sunt mai în siguranță așa, fără să mă cunoască îndeaproape.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie. Dar de unde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii adevăraţi mi-i număr pe degetele de la cele două membre superioare... dar sunt 100% veritabili!

Întrebări similare