Am o lanternă (frontală), o brichetă, mai am o supă la plic, câteva conserve şi cort, dar nu e cu mine acum, cuţit, acumulatori, dar nu sunt încărcaţi şi ipodul, dar care nu are radio. Nu m-am gândit la catastrofe, doar că obiectele respective îmi sunt utile, la fel şi mâncarea.
Secure, bocanci, geaca, camere de cauciuc, unelta multifunctionale, franghii, etc. Doar imi place muntele.
Credeam ca ne ne trimiti intr-o aventura pe munte! In rest, stai linistit, romanu-i inventiv de cand se stie!
Am in portbagajul masinii cam tot ce zici, minus conserve... dar am mancare uscata pentru caini, buna si aia la nevoie.nu neaparat ca m-am gandit la vreo catastrofa naturala, mai mult la una financiara imi tot sta gandul, dar toate cele de care tu zici, fiecare in parte sau pe grupuri, la un loc, imi sunt de folos in fiecare saptamana, pentru ca noi bantuim mult prin jur, luam si cainele...in plus avem si un arc profesionist in portbagaj, e distractiv.cum ar veni putem sa dam si petreceria de apocalipsa(sa vezi ce de stupide o sa-mi iau!)