Cand vad o fata buna ma gandesc ca va ajunge in rai; si sper sa nu ajunga raii in ea, scuzati expresia!
Toti se gandesc. Nu cred ca e vreunu sfant sa zica nu. Chiar daca nu ai face nimic un gand nevinovat tot fuge spre ea.
Nu neapărat. Uneori când văd o fată bună pe stradă (care desigur e îmbrăcată provocator) mă tem că are creierul mai mic decât o minusculă bilă de fier. Vara.
E adevarat. Primul lucru care imi trece prin minte cand vad o fata super e cum arata dezbracata si cat de ca lumea ar fi sa fac sex cu ea. Pe urma ma gandesc cum e la suflet, ce personalitate are, oare o sa ma inteleg bine cu ea daca as fi cu ea. Pana la urma o sa conteze pentru mine cum e ea pe dinauntru, adica cat de frumoasa e pe dinauntru. Daca se dovedeste intr-un final ca e "urata" pe dinauntru, adica nu ma inteleg cu ea, e foarte materialista, fitoasa, nu prea am ce sa vorbesc cu ea, in acest caz o sa uit cat de frumoasa e pe dinafara si nu o sa-mi mai pese cum ar fi sa fac sex cu ea
Normal ca ma gandesc si nu cred ca exista din astia care nu se gandesc. Bine, poate nu se gandesc neaparat la s*x, dar un gand tot zboara prin mintea lor, un "mama ce-as luao pe aia" tot le scapa.
Nu cred sa exista vreun baiat care sa nu se gandeasca oricat de cuminte ar fie el.
LisaJulie întreabă: