| NoShit a întrebat:

Câţi dintre voi mai răspund la o întrebare după ce văd că aceasta are deja declarat un răspuns câştigător?

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă am ceva de adăugat sau doresc să-mi exprim părerea, acest lucru nu are absolut nici o relevanţă.

Însă nu o să răspund, dacă văd că problema s-a rezolvat deja, iar răspunsul meu n-ar avea nici un rost, indiferent dacă răspunsul câştigător a fost ales deja sau nu.

Pe scurt, răspund doar când răspunsul meu are sens.

| luiza a răspuns:

Eu daca vad ca am alt raspuns decat cei de dinaintea mea!

| Woodenpints91 a răspuns:

Funda este ultima chestie de care-mi pasă pe site-ul ăsta. Toate căcaturile ălea portocalii mi se par inutile. Risipă de pixeli.

| Kaℓi a răspuns:

Eu.

| Mădă0611 a răspuns:

Eu, daca e ceva de adaugat.

| M25M a răspuns:

Daca prin funda castigam bani, sau un anume premiu atunci poate eram si eu disperat dupa ele. Daca pot ajuta sau daca intrebarea este conversationala atunci voi posta indiferent daca a fost ales raspunsul castigator sau nu.

| M25M a răspuns:

P.S. Da o funda primului raspuns si ai sa afliwinking laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu... eu... si eu. Daca pot face completari care sa fie de ajutor sau (cum am gasit) raspunsurile dinainte erau eronate. Vin cu raspunsul bun si explicatia.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Personal răspund, mă doare la 2 m în spatele curului de fundă.

| Euletitia a răspuns:

Buna! eu raspund mereu la intrebari, chiar daca au declarat raspuns castigator. Sincer, activitatea mea de pe TPU nu are legatura cu a primi sau nu funda, ci vreau sa ajut raspunzand la intrebarile, la care cred ca as putea da un raspuns bun, doar la intrebarile legate de domenii la care ma pricep, gen: literatura, moda, cadouri pentru diferite persoane, scoala, examene etc

| IndiferentXD a răspuns:

Depinde de intrebare!
Daca este o intrebare care cauta o solutie la pc/jocuri sau o melodie si deja a primit un raspuns bun numai are rost!
Daca este o tema oarecare, cum ar fi intrebarea ta, raspund!
happy

| kscorpio a răspuns:

Si eu.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexNet74 a răspuns:

Eu dau...eu nu raspund neaparat pentru funda vreau doar sa ajut omu' de exemplu nu-mi pasa daca imi dai funda sau nu la rasunsul meu

| buttercoree a răspuns:

Ei toti cica eu, eu... eu o sa fiu sincera, de multe ori nu mai raspund, si nu stiu de ce dar nu-mi mai vine sa-mi bat capu, chiar daca cica, nu e importanta ca multi zic asa, pentru ea se raspunde la intrebari in cele mai multe cazuri, dar depinde daca imi mentin idee si e diferita si simt ca trebuie sa o spun, nu-mi mai pasa de funda aia care deja e data :*

| Lupoaika a răspuns:

Eu nu raspund