| moscraciun_4112 a întrebat:

Cati dintre voi nu pot dormi noaptea daca primesc "stupid"? De ce va pasa?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu mai pot dormi pe dreapta daca primesc "stupid". E ca un fel de blestemlaughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Dar cine ti'a spus ca nu poate dormi noaptea daca primeste stupid? laughing Probabil ai vazut si tu o gluma facuta de cineva si ai luat'o in serios laughing Doamne, asta e tare

| Victoria a răspuns:

Nu sunt dependenta de TPU si pot dormi perfect noaptea daca vreun utilizator caruia nu i-a placut raspunsul meu imi da stupid. La urma urmei, fiecare are propria opinie si nu cred ca si-o va schimba cineva pentru ca altuia nu-i convine.

| liviu00 a răspuns:

Se pare ca unora le pasa. Am primit urmatorul mesaj de la un anume utilizator: "poti sa ma umpli de stupid. nu mai intru pe TPU".
Amuzanthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vi si ii pui sub brad...rolling on the floormai trec copii pe acolo obsedatulelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffffff nici nu ai idee cat de tare am slabit, la cat stres am cand primesc un vot stupid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e si mai grav: nu mai pot dormi nici ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi tremura chilotii de ciuda si de nervi.mai ales ca nu stiu cine mi le da.are ceva cu mine personal? ma cunoaste? ma voteaza pe mine? sau raspunsul meu? e jale.acum ...am o gramada de chiloti si tremura si cei din sertar. da cand ma culc ...ma schimb.