| Axelrunda a întrebat:

Cati dintre voi traiesc in strainatate si unde?

21 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

5 ani locuiti in Grecia - Ormylia - Halkidiki, este a doua casa pentru mine, la propriu vorbind si de 2 ani locuim in Germania, in Lüdenscheid.

| Axelrunda explică (pentru MihaelaDart):

Ah langa Dortmund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Germania

| Aika十六 a răspuns:

Buna!
Eu locuiesc in Germania.
Pa, pa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Aika十六):

Unde în Germania?

| Axelrunda explică (pentru Aika十六):

Si eu tot in Germania, Frankfurt.

| Aika十六 a răspuns (pentru anonim_4396):

In Freiburg, tu?

| Aika十六 a răspuns (pentru Axelrunda):

Ce fain, eu stau in Freiburg.

Köln, esti de mult aici?

Sunt de 4 ani, tu?

3 luni laughing

laughing Si cum e, iti place?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hey, scuze dar nu iti pot raspunde la mesaj sunt inca junior si nu ma lasa. Am 16 ani

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok laughing răspunde și tu mai mult ca sa poti răspunde. Cat de bine știi germana? Sau cum ai învățat și cat de repede?

Daca m-ar lasa scoala as face-o laughing Acum stiu bine, bine oricum mai sunt inca multe cuvinte care nu le stiu. Pai intr-un an am invatat cat de cat sa ma descurc cu limba desi mi-a fost greu, am avut oarecum frica sa o vorbesc. In fiecare zi invatam ceva nou. Si oricum stai linistita nemtii sunt mai praf ca strainii la capitolul gramatica. laughing Dar tu cati ani ai?

17,stiu ca sunt praf! Tocmai de aia mi-e greu sa învăț, eu am luat-o gramatical ca știind engleza deja, am zis ca seamănă intre ele și o învăț repede, dar nu am șanse adică doar articolul ala pentru mine e. Nu l-am inteles nici în ziua de azi. Sunt dezamăgita de ei ca refuza sa vorbească în alta limba, foarte putini vorbesc engleza și la scoala când vorbesc cu un profesor în engleza el îmi răspunde în germana. Și eu învăț cam în fiecare zi cate 2 3 cuvinte, dar îmi e greu sa fac propoziții și când sunt singura mai reușesc sa zic ceva, dar când e nevoie sa vorbesc cu cineva ma pierd și o dau pe engleza laughing) Deutsch ist sehr schwer!

Da stiu cum e laughing Uite eu mai am un cont sunt senior asa ca iti scriu acolo, cred ca e cam enervant pentru cea care a pus intrebarea sa tot primeasca notificari din cauza noastra laughing

Ganz unde gar nicht happy

Tu de cat timp esti in Germania?

6 ani, 6 ani lungi

Wow

Întrebări similare