| LuYz@ a întrebat:

Cati dintre voi trec a 6-a ca eu trec a 5-a si nu stiu daca ma descurc. Ma ajutati cei de la a 6-a in sus?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| Rrrretarded a răspuns:

Miliarde de oameni au trecut prin clasa a 5-a si nu s-au plans... te-ai gasit tu mai speciala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Au, te-ai izbit de un obstacol şi acum te-ai speriat!?!
Înfruntă situaţia ca să poţi trece la nivelul următor. Acceptă provocarea.
O luptă câştigată te ajută să finalizezi războiul de 12 ani, cel puţin!
Baftă multă, multă.
Pa, pa.

| www a răspuns:

Eh hai caa nu mori.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Singura chestie care o sa te ameteasca putin, la inceput, va fi acel du-te-vino de profesori diferiti. Iti va fi iarasi, destul de greu sa scrii repejor, ca aici nu sta nimeni sa te astepte.
In rest...aceleasi belele, numai ca...mai mari. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
E usor, doar trebuie sa inveti happy
Bafta

| Silvia a răspuns:

Eu trec a 7a big grin
in a 6 a nu e ft greuoh go on .depinde totusi si ce profi aibig grinbig grin
Ai ca materie noua fizica, materie care mie mi se pare greutzabig grin. dar eu am avut si o profa de iti vedea sa arunci cu ceva dupa ealaughing))
In rest... e cam la fel ca in a 5a big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu trec a 6-a si vreau sa spun ca mie clasaa 5-a mi s-a parut foarte usoara. A fost cu totul altfel decat ma asteptam. Curaj si succes!

| Gabry a răspuns:

Eu trec a 6-a, cu ce ai vrea sa te ajut? Orice, in afara de matehee hee. Ma gasesti pe privatwinking

| Andreea_8014 a răspuns:

O ai ai profesori noi. poate mai exigenti. dar daca inveti nu ai de ce sa iti faci probleme...Nu e foarte grea clasa a5a.
Curajwinking

| muffin94 a răspuns:

Eu trec a 8-a deci iti dai seama straight face nici macar nu stim daca vom da teze unice si anul acesta sau daca dam capacitatea.haos total.Stai linistita clasa a 5-a nu e asa de grea.La inceput e mai greu pana te obisnuiesti cu profesorii, cu dirigintele etc. Dar daca inveti si iti faci temele o sa iei note bune si nu o sa ai nicio problema happy Bafta :*

Răspuns utilizator avertizat
| Emeraude a răspuns:

Heeeeei.Am trecut si de-a 6a, si de liceu, mai am sa trec si de facultate.Sunt miliarde de oameni care au trecut de clasa a 6a si nu au ramas cu nicio sechela, totul va fi bine.Important e sa vrei sa te descurci! Sa nu-ti faci ganduri rele, pronosticuri sau superstitii!"Invatati, invatati, invatati!"-cum zicea tovarasu' laughing Succes la scoala!

| fluturas a răspuns:

Eu trec a6a

te ajutam te ajutam

dar sa stii ca nu e greu
e chiar mai misto decat in clasele 1-4winking