. cum sa nu ne spalam p dinti? ma spal de cel putin 2 ori p zi. iar cand am avut prb le-am rezv cat de repede am putut.ca sa nu se agraveze
E normal sa te speli pe dinti nu? Daca vrei sa ai o dantura frumoasa si sa eviti problemele trebuie sa te speli dupa fiecare masa pe dinti asa e normal. Din fericire nu am probleme cu dintii pentru ca ii ingrijesc daca am timp ma spal de trei ori pe zi daca nu am timp dimineata si seara dupa fiecare masa.Numai bine
Eu ma spal decat dimineata si seara, cu toate ca ar trebui sa ma spal dupa fiecare masa. Cateodata uit, sau cateodata nu sunt acasa si nu am posibilitatea!
Da ma spal ...de 2 ori pe zi )
sunt in general mare consumatoare de pasta de dinti, apa si sapun (sau gel de dus))
Vi se pare putin ciudata intrebarea mea, vad, dar exista persoane care nu se spala nici macar odata pe zi.care dintre voi are curajul sa recunoasca in cazul in care sunteti in aceasta situatie?
Eu ma spal si sunt mandra de dantura mea. O ingrijesc si pana acum multumesc lui Dumnezeu nu am avut deloc probleme cu dintii. AM doar 2 plombe pe care le-am pus acum 2 ani, in rest totul este ok, nu am de ce sa ma plang. Ma spal de 3 ori pe zi pe dinti. M-as spala de fiecare data cand mananc cate ceva, dar din pacate nu imi permite timpul si alte treburi.
Numai bine!
Normal ar trebui sa te speli de trei ori pe zi dar e bine si de doua ori dimineata si seara.Nu am nici o problema cu dinti, sa nu treci peste spalatul pe dinti.
Uite ce e eu vreau sa fiu sincera cu tine:
ma spal pe dinti normal ca ma spal
ma spal de 3 ori pe zi sau de 4 daca e necesar
am avut mici probleme cu dintii
dar numai am
atat? papa
Rombix întreabă: