Da, am intalnit si eu asa ceva, fenomenul este destul de rar dar totusi e bine ca mai exista.
Salut! Până în momentul de faţă, din păcate, doar două doamne şi un domn, care îşi fac cu adevărat meseria: Ţigănişteanu Constanţa, Iliescu Ana-Maria şi Săulescu Mihai, pe care îi recomand cu drag. Păcat că în 23 de ani întâlneşti aşa de puţini doctori buni. Iar în rest am avut parte numai de conflicte cu ceilalţi medici din România, diagnostice incorecte etc. Unii dintre ei, la care am fost, le-am sugerat eu ce să-mi prescrie (lucru care mi se pare inadmisibil). Ca şi cum acestea nu ar fi fost de ajuns, bunicul meu, una dintre persoanele pe care le-am iubit foarte mult, mai ales pentru că el a fost ca un tată pentru mine, deoarece părinţii mei s-au despărţit cand eu eram foarte mic, el m-a crescut alături de mama, a fost omorât de nişte doctori pe ambulanţă pentru că i-au injectat în drum spre spital o substanţă pe care nu trebuiau să-i-o administreze, fiindcă avea probleme cu inima. Iar la noi unii doctori şi personalul aferent merg şi pe principiul dacă eşti în vârstă trebuie neapărat să mori cât mai repede, pentru că ţi-ai trăit viaţa, lucru foarte grav! Dumnezeu ţi-a dat viaţa, NUMAI EL are dreptul de a ţi-o lua, când consideră de cuviinţă. Nu vă mai zic că vara aceasta m-am întălnit cu o doamnă ce mi-a fost profesoară de limba engleză pe parcursul celor patru ani de liceu, şi de o neplacere de genul a avut parte şi dânsa. Tatal i-a murit subit în timp ce luau într-o dimineaţă micul dejun. Tot probleme cu inima. A sunat la salvare, şi a venit după 30 minute, şi asta abia după ce apelase la o cunoştiinţă de-a dânsei ce lucra la spitalul din oraş. Nu vreau să fac o campanie anti-medici sau să încurajez oamenii să nu se mai ducă la doctor, ci doar să trag un semnal de alarmă, ca să fie atenţi pe mâna cui ajung. Păcat că majoritatea medicilor buni continuă să plece în afară, aşa cum se întâmplă mai în toate domeniile, şi astfel nu se reuşeşte să se facă ceea ce trebuie. Şi ar mai fi fost şi alte aspecte de punctat, dar nu vreau să fiu chiar aşa de dur, mai ales că nu-mi stă în fire. Multă sănătate tuturor şi să ne rugăm la Milostivul Dumnezeu să ne ajute!
Am cunoscut un medic anul trecut. Iar anul acesta am fost tratata de catre dansul. Si pot spune despre el ca, este un domn deosebit atat ca medic cat si ca om. Iar rezidentii care sunt cu el, sunt la fel. Chiar unul dintre ei spunea ca, atunci cand va devenii medic va purta un halat fara buzunare. Cred ca, va dati seama la ce se referea.
Aceasta echipa prin corectitudinea sa si prin profesionalism sau, au reusit sa castige de partea lor simpatia si sufletul meu.
Daca este vorba de medici din domeniu privat, da. Daca este vorba de medici de la stat, din pacate, nu.Am avut ocazia sa dau peste medici care au spus si pretul pe care-l vor. Dar mai bine nu-mi aduc aminte de asemenea josnicii.
Bună.
Până în prezent absolut pe nimeni!
Și asta este foarte grav cât și profesionalismul de care nu dau dovadă.
Eu nu o dată am intrat în conflict cu ei. Sunt nepăsători.
A trebuit să le spun eu ce analize vreau și cum.
Zilele următoare trebuie să merg cu unul dintre părinți la medic, au apărut niște complicații și vreau niște explicații de la el, și-a dat silința de s-a omorât. Am să-i spun în față că renunț la serviciile lui din motiv că habar nu are de meserie.
Hal de sistem sanitar... m-au luat nervii deja!
Pa, pa.
Sunt medici care au si uitat cine e hipocrate http://luschan.blogspot.com/2011/04/sa-fii-sanatos.html
Dan întreabă: