Esti o femeie draguta, zambesti si stai linistita, bine ca poti, eu mi, m facut dusmani cu tema vegana ..asta e
Haide ca nu am spus-o cu rautate, dar chiar ai exagerat. Nu-i nimic personal, nu te intrista.
Și eu am dușmani...dar prefer să par fericită...
Csf
N-ai csf :-)))!
Pai sunt tare! mai zic o fraza> compasiune adica mila vin din inima, eu am vazut multe video cu camaera scunsa filmate de PETA, care te face sa nu mai dormi sa o iei razna... daca va dau 2 video va uitati la ele? Peta este org mondiala pentru protectia aniamlelor
Te cred. De ce nu promovam mai intai o societate civilizata si mai putin periculoasa din punct de vedere tehnologic si promovam vegetarianismul? Ma refer totusi asa in general.
Pentru ca eu sunt satula de atata moarte
Esti online?
Sunt, dar în curând o să fiu offline :-))
Un film bun sti?
Știu multe filme care sunt bune (din punctul meu de vedere), acum contează dacă vrei un anumit gen (ex: SF) sau mai multe genuri într-un film (ex: SF, drama, acțiune). Ai putea să îmi faci și o mica descriere cam la ce ai vrea sa vezi, că poate așa găsesc un film mai potrivit pentru tine.
Orice fara horor, singura nu am curaj sa ma uit, tte sa tin pe cineva de mana
-Forest Gump
-Noah
-Gladiatorul (are o secvență puțin violenta legata de familie)
-If i stay (romantic)
-Pearl Harbour
-Titanic (cel cu Leonardo DiCaprio)
Sper că sunt suficiente, acum tu poți alege. Nb!
„The Adventures of Merlin"
Probabil :-)
OMG asa de multi?
Sunt și conturi false, suspendate, etc.
Ohow, nu exagera!
AstalusAna este cu legumele din cate stiu.
Ți-ai făcut cont fake? Pînă ieri erai Bacardy_Ina_1964
Ei cont fake, m/am gndit ca de ce am pus bacardy nici macar nu stiu ce gust are, iasomie am si adresa la gmail