Da, e pacat. copilaria nu mai e ce a fost, s-au modernizat timpurile si se pierde tot ce era frumos o data. dar tu poti sa zambesti ca ai avut copilaria aceea frumoasa cand nu aveai nevoie de telefoane si alte electronice! pai nu? oricum, chiar daca noi realizam ca nu mai e ce a fost, nu putem readuce totul inapoi...
sunt atat de nostalgica in momentul asta
Ma bucur ca gandesti ca mine.
Ce vremuri cand mulgeam vaca sa bem lapte si faceam curatenie in cocina la porci ce amintiri memorabile,generatia fast food eu unu n-am cuvinte ce sa spun, vad ca fetele devin tot mai false, ipocrite, materialiste iar baieti vad ca se afemeieaza sincer vezi tot felul de metrosexuali, homosexuali, travestiti etc
Și sunt unii care spun că tehnologia nu are niciun aspect negativ... Timpurile se schimbă...Și bunicii tăi au trăit alte timpuri de cele pe care le-ai trăit tu.
Nu ai ce face, asta e... tehnologia influenteaza mai mult cat ar trebui...
"Ciudate vremuri mai traim.
Usi fara manere
Telefoane fara butoane
Relati fara sentimente
Oameni fara creier"
Asta spune cam tot...
Din pacate asa e dar nu va merge asa pina la infinit.Toata lumea are nevoie de prieteni adevarati nu doar virtuali.
cat de original esti
aplaud, ce sa zic
duhul sfant purcede prin tine de vorbesti cu atata indeletnicire sau mi se pare mie?
Pana mai acum ceva timp era acceptabil fenomenul asta, acum este si mai rau, nu doar generatia asta a devenit dependenta de tehnologie, si oamenii maturi au devenit dependenti, vad mereu si oameni cu varste trecute de 30 de ani cu ochii in telefoane mai toata ziua.
Exact, te intristezi degeaba, nu ai ce face, lasa-i sa traiasca cum doresc ei, tu traieste-ti viata cum doresti, inca mai ai dreptul la asta, nu mai dureaza mult pana ne inlantuiesc de toate drepturile.
Nu te cunosc dar te respect pentru felul in care gandesti!
Nu multi gandesc ca tine
Cat de curand vom ajunge sa fim condusi/controlati de tehnologie daca nu facem ceva.
MadaAwwr întreabă: