HepHap
| HepHap a întrebat:

Catre toti adeptii apocalipsei in 2012: De unde va luati sursele? Unde a zis Nostradamus ca in 2012 va fi sfarsitul lumii? Si nu veniti cu raspunsuri ca X a zis ca Y a zis ca Nostradamus a zis. Sau ca asa ati auzit. Sau asa scrie pe o pagina de internet. Veniti cu sursele primare, cu citate din catrenele lui.

16 răspunsuri:
| eewan a răspuns:

Nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii in afara de TATAL... asa scrie in bibilie

nony
| nony a răspuns:

Nostradamus nu a zis ca vine sfarsitul lumi in 2012. a zis doar ca va veni o vreme de mare schimbare pentru omenire.
Mayasi au terminat calendarul lor in 21.12.2012.si ziceau ca dupa data asta nu mai pot prevede miscarile stelelor.
Egipteni la fel.deci toate calendarele antice se termina in data asta.Nu zic ca e sfarsitul lumii. dar ceva sigur se v-a intampla
Plus ca in dimineata aia soarele se v-a alinia cu centrul galaxiei. fenomen care se petrece la 21 000 de ani.happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ma dezamagesti profund! Ce surse primare vrei tu pentru asemenea ineptii? Astea sunt pescuite de pe OTV, de prin maculaturi gen "Click", "Cancan" si mai stiu eu ce site-uri de barfe.
Sa fim seriosi!

| daddy a răspuns:

Nu e nevoie sa vina apocalipsa ca sa murim
mai devreme sau mai tarziu oricum tot acolo ajungem k doar nu traim vesnic asa ca nu mai exageratiwinking

HepHap
| HepHap explică:

@ nony

te asigur ca nu toate calendarele antice se termina in 2012. Calendarul egiptean nici atat. De fapt, doar cel mayan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O deviere de la subiect, daca imi permiti?! ce stiai tu despre Nostradamus la 12 ani? tinerii au nevoie de indrumare si daca zici ca ai fost profesor ai putea sa le explici in cateva rinduri, pe intelesul lor, pe al meu sau pe intelesul celor care sunt mai ignoranti., cine erau mayasii si aztecii si ce calcule faceau pentru a ajunge la calendarul de 7 trepte care exista si este valabil pana in 2012.eu habar nu am auzit de catrenele lui Nostradamus, simple comentarii la tv, in consecinta nu iti pot raspunde la intrebarea ta, dar in schimb iti cer informatii despre asa zisa apocalipsa si dovezi ca ea ar putea exista fizic.imi ierti ignoranta, dar chiar as vrea sa stiu care a fost parerea lui Nostradamus in legatura cu apocalipsa.multumesc!

HepHap
| HepHap explică:

@ ZAZUtotea
Hei, nu le cer informatii, pentru ca stiu ca nu le au. Si nu doar ca nu le au, NU EXISTA! Tocmai asta e scopul intrebarii: daca nu stii ceva, nu ai sursele, nu mai debita porcarii pe internet. Si daca unii au 12 ani si nu inteleg, poate aia mai adulti si cu carnet de sofat, dar care cred aceleasi lucruri, vor intelege.

Cred totusi ca bazaconiile sunt la loc de cinste pe TPU, tinand cont ca aberatiile sunt alimentate si difuzate si cu sprijinul expertilor, mereu politicosi si intelegatori.

| AvalohAlyn a răspuns:

Urmareste filmul Nostradamus 2012 si ai sa vezi multe vorbe despre 2012.Atat zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa ma simt jignita? cum spuneam, au nevoie de informatii corecte si reale, nu de ironii.in calitate de pedagog ar trebui sa le explici pe intelesul lor de ce au aparut speculatii si ce-ar insemna apocalipsa. exista date demonstrate stiintific? si care sunt.mai popular, sa le demonstrezi ceea ce le spui. adica, sa le demonstrezi ca nu exista. dar dupa cate vad nu prea ai multe raspunsuri afirmative despre apocalipsa, sau te-ai inselat atunci cand ai incercat sa-i judeci?

| el3ctronizenT a răspuns:

Da cica fix pe 21.12.2009. se va produce o mare schimbare pe Pamant.nu se stie daca va urma o perioada de pace sau de razboi.
Nostradamus, maya, evreii, egiptenii si nu mai stiu cine. au in comun data asta.
Se mai spune ca aceasta mare schimbare va fi provocata de planeta Nibiru care tocmai se intoarce in Sistemul Solar. apropierea de Pamant va exercita un efect apocaliptic. si se spune ca pe aceea planeta se afla cei care ne.au colonializat Annunaki sau cv de genul
eu nu cred deloc in asta desi un pic de dubiu am.
informatiile sunt luate de pe net. scrie in engleza ce te intereseaza si vei avea o groaza de informatii.

| el3ctronizenT a răspuns:

anul2012 ****

HepHap
| HepHap explică:

@ ZAZUtotea

Foarte inteligenta sugestia ta. Demonstrez ceva ca nu exista expunand in totalitate ceea ce exista. Cred ca ar trebui sa ii cer Ralucai putin spatiu pe server, ca sa putem posta acolo Biblia, Nostradamus si alte lucrari de referinta, iar in loc de shoutbox vom face toti lectura in grup. Iti dai seama ca daca facem o taxonomie completa si obiectiva, cu toate speciile vii din Univers, si o punem pe TPU, rezolvam si problema existentei/inexistentei extraterestrilor si mai scapam de cateva dezbateri "antrenante".

Iar acum, la modul serios, fiindca totusi sunt dator cu o explicatie, si anume de ce Nostradamus nu a vorbit niciodata de anul 2012, e foarte simplu: catrenele lui sunt ambigue, metaforice, fara date exacte, ca horoscopul zilnic, tocmai pentru a putea fi interpretat si adaptat aproape oricarei situatii. Dar crezi ca cineva va citi explicatia asta? Ori nu o vad, ori o ignora, sau, in cel mai bun caz, o desconsidera, votand-o cu stupizi. Si vor continua sa creada aceleasi si aceleasi aberatii, indiferent de varsta pe care o au.

Nu e nevoie de pedagogie pe TPU: copii de 12-14 ani vin aici tocmai ca sa scape de scoala si de teme, iar cei mari oricum nu mai au nimic de invatat. La intrebarile serioase, care chiar pretind un raspuns pedagogic, raspund cu multa responsabilitate si atentie. Nu pot in schimb sa fiu ipocrit si mereu politicos, si sa rasplatesc aberatiile cu amabilitate, nu cu ironii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa iti insirui alt bla.bla-bla,dar de fapt ce te deranjeaza, nestiinta tinerilor sau"bunul simt" al expertilor?

HepHap
| HepHap explică:

Nestiinta tinerilor e inevitabila. Teoretic, de-asta sunt aici, sa invete. Dar dificultatea apare atunci cand nestiinta nu mai este "cauza", ci devine "solutia" problemelor, cu complicitatea expertilor si a tuturor celor care nu sanctioneaza dezinformarea.

| babanaumadalin a răspuns:

Apocalipsa a inceput deja si o simtim din ce in ce mai tare, ma bucur k se legalizeaza totul barbat cu barbat, frati care se culca cu surorile lor etc, noi nu stim daca vom mai apuca pensia la batanete dar finalul apocalipsei.((adevarul e dincolo de noi)).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corect.Astia sunt ori sectanti ascunsi ori ...Nimeni nu stie nici clipa, nici ceasul...Numai Dumnezeu Tatal.Sa ne incredem in El, noi romanii cei crestini ortodocsi.