| SmokeyEye a întrebat:

Caut raspunsuri alternative pentru intrebarea: Ce faci?
Altele decat Bine, super, stau, ma plictisesc,dorm, mananc,( sau alte verbe care contin o descriere scurta a actiunii care o faci in momentul acela). Vreau raspunsuri amuzante.
De exemplu: Ce faci? - Tu bine, eu?

Răspuns Câştigător
| Danielbc a răspuns:

Ce faci?
dansez in minelaughing(adica in gandlaughing)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ai adus aminte de o faza, eram odata in anglia cu niste evrei si aia nu intelegeau romaneste ma intrebau doar " ce faci? " iar eu le spuneam " dau m*ie la curiosi" laughing iar evreii ii intrebau pe colegii mei romani sa vada ce inseamna. Cam de genu asta poti si tu sa le spui! bafta

| SmokeyEye explică (pentru anonim_4396):

Eu nu am m*ie, sunt fatalaughing

| 5a a răspuns (pentru SmokeyEye):

Bine gluma e gluma, eventual poti sa le raspunzi in alta limba, eu de exemplu mai le spun in ruseste si raspunsul lor e " ce?"
Vezi ce limba iti place mai mult, ori cum in afara de "bine, foarte bine, tocmai vizionasem un film, tocmai am venit de la munca s.a.m.d ) nu prea ai ce sa schimbi. Asta este Limba Romana big grin

| DimLight a răspuns:

Oricarei intrebari poti raspunde cu o alta intrebare(in cazul tau: de ce intrebi? desi suna nervos) relativ bine, iti raspund la intrebare, bla bla bla. dau la raci. etc.

| Bionicle a răspuns:

Chiar si eu incerc sa caut alternative pentru asta.
Cuvantul asta este supraapreciat.
Am invatat de la o vorba care zice; Un prieten este o persoana rara care zice ce faci, si asteapta raspunsul.