anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal sa imi petrec timpul in mare parte in casa? Nu prea sunt atras de discutii de absolut nicio culoare si sunt mai mult retras nu vorbesc mai mult decât necesar cu persoane pe care nu le cunosc, asa mi-am petrecut o parte din copilarie. Nu prea imi place nicio activitate in afara de pc/gaming tik tok Facebook si mesaje. Pur si simplu nu ma simt atras de aceasta lume si tot ce inseamna ea, nu ma simt atras de oameni adica sunt atras de fete dar nu ma simt capabil de a cuceri pe cineva ca stiu ca nu am calitati si nici situația financiara nu imi permite distractii, simt ca este ceva gresit si am uitat sa zic sunt genul de persoana care nu iese afara fara bani, fiindca banii iti dau valoare si putere, fara bani esti inexistent. Si am uitat sa zic ca sufar si de lene si imi place sa dorm foarte mult si sa nu mai aud pe nimeni, pur şi simplu duc lipsa de energie cateodata si nu imi mai place nimic. Mai este cineva in situatii similare sau sunt singurul?

2 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Dormeam mult cand aveam un stil de viata sedendar, ajung la 89 kg. Am iesit din casa facand sport, acum am 66, si vreau sa ajung la 70 cu masa musculara. Poate ti-ar prinde bine putin sport.

| AnonymousCadrar a răspuns:

Asa se numeste mai nou? parazit ca parazit dar cel putin nu sclavagesc ca tine pe 2000 de lei pe lunawinking imi permit sa fiu asa.