anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caz ipotetic.

Ce parere ati avea despre o mama a carui fata este disparuta de aproape 17 ani iar pe retelele sociale aceasta mama nu a postat niciodata vreo poza cu fiica disparuta, in schimb are poze si clipuri care o infatiseaza distrandu-se cu familia (celelalte doua fete si sotul)?

Mai multe detalii: Mama fetei disparute este o fire practica, o persoana detasata emotional, careia ii place sa obtina foloase din partea barbatilor, iar fata disparuta era un copil "din flori" facuta cu altul, nu cu actualul soț.
Fata disparuta a locuit la bunici intr-un sat inainte ca bunica sa o convinga pe mama fetei sa o ia la oras cu ea si sa o inscrie la scoala.

Cel banuit ca a rapit-o pe fata acum 17 ani este un fost amant al mamei fetei, de profesie politist, pe care mama in cauza il folosea pentru foloase materiale dar de care râdea "pe la spate".
Actualul sot al acestei femei este ofiter in armata.

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Iz de telenovela... happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Hai, că nu ești așa de anonimă cum te crezi. Suferi de scenarită acută.

| Brizbriz a răspuns:

"acum 12 ore | XChromosome a răspuns:
Hai, hai, Rosalia, stim ca tu esti."

si daca ar fi... CE?!?
te distrezi bine sau te distrezi rau, schimband subiectul de la un copil evident rapit?!? du-te si ia-ti medicamentele

da, imi suna a copil rapit, cu "binecuvantarea" mamei

Răspuns utilizator avertizat
| DonEduardo a răspuns:

Hai, hai, Rosalia, stim ca tu esti.

| Strwberrs a răspuns:

Asta e tristsad

| IoanVL a răspuns:

Da` știu că se descurcă individa asta, polițiști, ofițeri...

Din ceea ce spui, mă gândesc la tot ce poate fi mai rău. O altă variantă ar fi să o fi "vândut" unor proxeneți. Oricum, cazul ar fi trebuit raportat poliției, dar nu știu unde, cel mai bine la București. Nici acum nu ar fi târziu, dar nu suntem în America, unde astfel de cazuri rămân în atenție zeci de ani.

Întrebări similare