A preluat puterea in mod "democratic", cu japca, și datorită conducerii, partidului sub cârma lui România a pierdut in startul cursa către o țara democratica și o economie bazată pe principii sănătoase, in folosul poporului.
A chemat minerii in București sa își păstreze puterea.
Oameni morți, marcați pe toată viața.
De ce după 32 de ani nu s-a finalizat procesul care l-ar putea inculpa?
Sistemul sădit de el il protejează …sau l-a protejat mult timp…
N-a facut nimic rau, dar il uraste lumea pentru ca liberalii si taranistii i-a indoctrinat ca e rau, ca sa vina ei sa faca doar rau, nu le-a convenit ca ala a mai facut si bine, ca daca faci bine omului macar ceva, smecherii nu mai fura asa mult.
Sa iti zic fapte ca sa intelegi, le-am trait, deci nu zic din citite sau din propaganda Iliescu:
Referitor ca iliescu e criminal:
1 - Dupa ce 85 % din oameni l-au votat pe Iliescu tocmai ca erau oameni in varsta si stiau ce au facut liberalii cand au fost, si deci a fost ales legitim, si strainatatea a recunoscut alegerile, mai ales ca ei nu erau de acord cu el, dar tot au recunoscut stiind ca nu s-au facut manarii, mai ales ca s-au supravegheat si extern votarea.
Deci n-a luat puterea cu nici o japca, a castigat legal in fata lui Ratiu si Campeanu.
Daca alegerile erau cu japca sau furate, occidentul nu recunostea alegerile si presedintele, mai ales cum am zis, ca si ei erau contra lui, pentru ca si ei aveau interes sa vina liberalii sa le vanda tara lor, cum s-a facut dupa aia cu ceilalti.
Dupa aia liberalii si taranistii au instigat sa fie dat jos de lumea proasta, au iesit aia in piata universitatii si au facut scandal, li s-a zis sa termine, nu au terminat.
Politia nu facea fata.
Au venit minerii si au aparat un presedinte legitim ales.
Ca au fost nesimtiti si au facut si multe probleme, asta e corect, dar nu iliescu le-a zis sa faca asa, puteau rezolva si fara asta.
Referitor la ce a facut bun:
1 - Nu a vandut pamanturi, resurse la altii ca astialalti. Ca strain nu aveai voie sa iei teren ca sa nu dai tara la straini.
2 - Nu a dat retrocedari ca sa dea tara la bogati iar, ca alea erau averti nemuncite, luate de la prostii care munceau 12 ore pe zi in anii 30, a lasat lumea sa stea acolo.
3 - Nu a lasat sa vina regele sa ia palatele si pensie mare nemuncita, ca daca venea instiga pe aici si iar iesea scandal.
4 - A dat casele la pret mic la cei ce stateau in chirie la stat, ca sa ai unde sta!
Liberalii si taranistii n-ar fi facut asa, ei prin doctrina nu fac ceva bun pentru omul de rand.
Iliescu a facut si bune, astialalti ce pana mea bune ar fi facut sau au facut?
Ca industria s-a dus, ca era niv de trai prost, e corect, insa dupa aia cu taranistii din 96 a fost si mai rau.
Cred ca ai inteles acum, dar lumea e cam prostuta si crede orice zic liberalii.
Da ce nu a facut! a furat mult! vinovat si pentru revolutie sau mineriada! da nu a facut omul puscarie ca deh e prea batran! din cauza unor astfel de secaturi a suferit tara asta in mizerie si in mocirla!
Până va muri Iliescu vor mai muri vreo 10 regi, cred că și noi suntem în așteptare