Pai intai gaina care a fost insamantata artificial si a facut primul ou... apoi ciclul si-a luat traiectoria fireasca
O(M)ul...toata lumea greseste intrebarea pentru ca nu-si dau seama ca e de fapt omul nu oul... a gresit unu care a pus intrebarea si toti au luat-o de buna cu oul.OMUL!
Gaina si cocosul ca altfel cum facea gaina ou? adam facea copii daca nu era Eva'''';;;;//
Ok.acum ca am 18 raspunsuri am sa dau raspunsul castigator.toti ati zis ca oul, apoi gaina care se trage din dinozauri.Raspunsul corect a fost cel al lui simple.girl.Deoarece, cand Dumnezeu a facut lumea, a facut toate animale mature(daca erau pui nu era cine sa le creasca). Si astfel a aparut gaina.Nu a aparut de la nici un dinozaur.Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, mai ales celor care au raspuns ''gaina" dar simple.gir castiga:d
S-a gasit raspunsul la una dintre cele mai vechi intrebari filozofice.
Ce a fost prima data? Oul sau gaina?
Un filozof, un cercetator si un crescator de gaini au gasit impreuna raspunsul.
Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la aniamle nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.
Profesorul John Brooksfiels, de la Universitatea Nottingham, a ajuns la
concluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu, care face parte din specia gainilor este oul.
Concluzia este ca mai intai a fost oul si apoi gaina.
Gaina pentru ca am auzit ca se trage dintr-un anumit dinozaur si a evoluat intr-o gaina si gaina a facut un ou...
Desigur ca oul ca gaina de unde s-ar fi luat, dar un ou poate aparea dintr-o contopire a unor gameti necu noscuti care au suferit oarecare schimbari in natura si sau specializat pu reproducerea unui organism, este asemenea unei bacterii sau virusi care tot sint ca niste oua incapsulate, si poate si acestea peste citiva ani vor fi gaini sau dinozauri...
PangeeaRogvaiv întreabă: