Nu pot sa zic ca a fost chin, dar a fost cam inutil. Te consumi prea mult fara rost. Multe lucruri le uiti si nu-ti mai folosesc.
Eu cred ca Bacul ar trebui desfiintat si sa ramana numai admiterea la facultate pe baza de examen scris.
Iar cei care nu vor sa dea la facultate sa aiba o diploma de absolvire a liceului care sa echivaleze diploma de Bac pe piata muncii. Prea multe examinari degeaba, care in realitate nu atesta mare lucru.
Trebuie multa pregatire daca vrei medie mare, la profil Real cel putin, ca la Uman e frectie. Asa, un 7 ia oricine care a dat macar pe la scoala in 4 ani de zile.
Eu nu am invatat niciodata nici pentru bac nici pentru teze, mergeam cu ce retineam.l-am luat a doua sesiune cu 6 si ceva
Bacalaureatul e lejer
O sa vezi tu in sesiune si in viata. Acolo sunt lucrurile mai serioase. Nu te agita prea tare greul abia vine . Sper ca te-am incurajat. Imi permit sa iti scriu asa pentru ca stiu din celelalte intrebari ca deja a trecut peste etapa asta cu brio. Felicitari si spor in toate pe viitor!
RAY întreabă: