Existenta vietii de dincolo, de dupa moarte.(vorbesc serios, daca o descoperi tu e cea mai mare descoperire a tuturor secolelor
Dovezi există, trebuie doar demonstrată majorității savanților incompetenți. Bine și aceștia știu că există, doar că neagă, iar omul de rând aplaudă ca în comunism, ce să faci .
Imi poti scrie mai multe despre dovezile pe care le stii in legatura cu viata de dincolo pe mesaj privat? Chiar sunt curios.Merci anticipat.
Sigur. Cp!
Dacă vrei să faci, fă, nu te lăuda că vrei. Descoperă tot ce a mai rămas. Asta să fie descoperirea ta. Ceva care să folosească la ceva. Acesta să fie criteriul tău.
Parcul meu auto (barn find ).
Dar peste vreo 80 de ani, ca acum e doar fier vechi.
Aaa, Moise nu l-a vazut, nu?
I-a vazut doar spatele.
Poate imi zici tu unde se ascunde.
Corect, asa scrie in Biblie, dar ar putea reprezenta ceva metaforic.
Ai apucat tu sa vorbești personal cu Moise? Daca da, vreau si eu numărul lui de telefon
La mine in dulap, shhh sa nu mai zici la nimeni
Imi pare rau, dar noi crestinii adevarati ai timpului comunicam telepatic, nu cu ajutorul telefoanelor.
Dă-mi si mie un sms telepatic, si o sa cred vrajeala asta creștină
Acest tip de comunicare se realizeaza doar intre membrii uniunii, sry
V-R-A-J-E-A-L-A
Daca ești in rețea la Orange poți sa suni si in afara rețele gen Vodafone, cosmote...
Dar nu poți pentru ca nu exista comunicație telepatic, doar daca ai luat o mână de laxative cu Coca-Cola
Nah, metodele noastre nu se compara cu a celor destinate publicului .
Miniti! Vezi ca ajungi in iad
Eu credeam ca deja traiesc in el.
Daca descoperi tot ce mai a rămas de descoperit cred că ar fi o descoperire istorică. Deci nu te putem ajuta, pentru că astfel ți-am fura descoperirea.