Relaxare, o plimbare in natura, vizionarea unui film/serial, citit o carte poate, iesit undeva cu prietenii etc. Dar tie?
Si mie imi place sa ma plimb, sa ma relaxez, imi place sa inot, imi place sa pictez (desi nu am talent, ma atrage ca hobby), imi plac excursiile etc.
Sa ma plimb, sa vizitez diferite orase dar pe care nu le-am vizitat, nu-mi place sa vizitez acelasi loc de 2 ori, hai ca merge de maxim 2 ori dar mai mult nu ca deja devine plictisitor, ceva nou e de preferat, obiective turistice sa vizitez, sa fac trasee montane, sa joc fotbal, sa-l urmaresc, sa cunosc persoane noi, filme, muzica si d-astea nu le mai trec ca sunt basic si cred ca toti le facem, deci sunt prea banale
Cat de mult timp in aer liber plimbari,excursii,shopping, socializare, citit, vizionare de filme ascultat muzica si imi place ca in casa totul sa pun la punct(curatenie, ordine si da imi face placere sa fac curatenie si ordine).
Nu-ti trebuie talent, doar suficienta practica pentru a invata Desenam si eu pe vremuri dar n-am mai facut-o de mult timp
Tu speră, nu ai sa vezi vreo dată în viață că las eu o cana de cafea din mana, doar dacă e goală
Până cauți tu gloanțe, ți-am tras o lopată în cap și ți-ai luat somn de veci
adriangrowinglife12 întreabă: