anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce-ai alege între a pierde toate amintirile pe care le ai până acum sau a fi incapabil să îţi mai faci amintiri de acum înainte?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu as putea sa imi pierd amintirile pentru ca am destule si imi sunt dragi si hrana sufletului meu, iar amintiri avem si ne facem in fiecare zi, pentru ca fiecare zi trecuta, vorbim la trecut de ea...
O zi frumoasa sa aihappy

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Amintirile din trecut nu pot fi șterse, pentru viitor nu-mi este teamă!
Pa, pa.

| WhiteLife a răspuns:

Buna!

Prefer sa raman cu cele pe care le am pentru ca valoreaza enorm pentru mine.

O seara cat mai placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aş prefera un ospiciu. Toate amintirile pe care le am, că sunt rele sau bune, nu vreau să le pierd vreodată, fiindcă sunt parte a vieţii mele, a trecutului meu. Cât despre viitor, chiar dacă vor veni vremuri mai rele peste noi, tot aş vrea să am nişte amintiri în legătură cu perioada respectivă.

| genTlemeNNN a răspuns:

A pierde amintirile.

| DaRaspund a răspuns:

Cred ca as prefera sa imi pierd amintirile si sa fiu capabila sa-mi fac altele. Si spun asta pentru ca sunt tanara si mai am multe lucruri de facut si pe care vreau sa mi le amintesc cand o sa fiu batrana.

| Quasimodo a răspuns:

Interesanta intrebarea ta. Imi place!
E greu de dat un raspuns... Raspunsul la aceasta intrebare spune multe despre persoana respectiva... Totusi, daca ar fi sa aleg, as opta pentru varianta de a-mi pastra amintirile actuale, cu riscul de a trai in continuare doar in si din trecut.
Sunt curios tu ce raspuns ai da intrebarii...