Un blog cu activitate sustinuta si nu doar o reclama, prin care promovez cartea.
Ofer valoare multa pentru toti, valoare si mai multa pentru cine e dispus sa plateasca.
Mesajul clar : nu cotizati, blogul se va inchide.
Blog 100%.
Am incercat si eu sa scriu o carte dar dupa 2 zile si 3 randuri scrie am renuntat, mi-am facut 5 bloguri cu peste 20 postari in mai putin de 2 zile.
O carte necesita multa documentare si timp, precum si oarecare investitii.Interesul pentru carti a mai si scazut.Blogul e mai simplu de expus, investitie minima si mai rapid in obtinerea rezultatelor.
As scrie o carte.
Cartea ete la indemana oricui. Nu la toata lumea sta la calculator, din mai multe motive : nu se descurca, nu ii pasioneaza calculatorul (ma refer la persoanele mai inaintate in varsta).
Salut! Blogul este de departe varianta castigatoare : Este mult mai ieftin, promovarea este mai ieftina, accesul mult mai usor in toata lumea, il poti actualiza oricand, poti sterge erorile, interactionezi cu cititorii (feedback) poti vinde cartea in format electronic (informatii mai amanuntite decat ce postezi pe blog). Succes!
Uite o idee,combinale pe amandoua,chiar daca pare putin dificil. Asta fiind o mica paranteza.
In primul rand cand faci un blog trebuie sa fii putin genial,trebuie noutati,ceva ce sa atraga lumea,sa fie rentabil pentru capacitatile de intelegere si de procesare a marii majoritatii,care sa starneasca curiozitate,dar trebuie sa fii receptiv cu unele notiuni si sa le aplici,dar in Romania,eu nu cred ca vei face profit din nici una,blogingul mi se pare ceva lipsit de creativitate,ar fi o idee sa scrii pe blog cum vezi tu lumea,dar stii, nimeni nu mai este interesat de asa ceva,sincer nu cred ca ai sanse,am si eu o prietena care face acelasi lucru si nu are nici macar o farama de succes in ceea ce face,pur si simplu monologeaza,mergand pe loc. O carte, trebuie muu... ulta stinta si notiuni inainte sa te apuci de asa ceva, o carte poate avea idei fenomenal de bune,de interesante, de incitante, dar daca nu sunt asezate intr-un mod cronologic,destept, nu sunt formulate propozitiile intrucat sa starnesti pana si in subconstientul cititorului o scanteie de curiozitate si de placere in a citi cartea,este pur si simplu o cauza pierduta, nu iti zi "astazi scriu o carte" si te apuci si stai cu pixul in gura si atepti...pur si simplu iti pui deoparte un caiet si un pix si cand,iti vine "inspiratia divina",o idee geniala,o pui sub forma de idee pe foaie, si o completezi o dezvolti,duci asta in absurd,apoi,o rescrii iar si iar pana iese ceva,iti trebuie un limbaj foarte dezvoltat,ideea e ca e mult de vorbit pe temele astea.
E alegerea ta,dar nu te apuca fara nici o idee de baza doar urmarind profitul,ceva patetic,profitul,punand intrebarea asta eu iti garantez ca vei esua in ambele, trebuie pus suflet intr-o carte,sau orice alt ceva,niciodata sa nu fii multumit de creatiile pe care le faci,nu trebuie sa fii satisfacut,reciteste,sterge si rescrie mai bine,si tot asa, trebuie sa creezi o capodopera,iar cand o axezi aproape de limita vazuta de tine ca perfect,atunci,debea atunci te vei gandi la PROFIT,la banii lichizi pe care ii poti scoate de pe urma muncii tale, ale straduintei tale, o carte nu se scrie peste noapte, ci in, ani ...ani de munca, de pasiune si implicare atat mentala cat si sufleteasca! Cu placere!
Cartea ar fi interesanta, dar ai nevoie de ceva bani pentru a o publica..Si apoi trebuie sa fie cumparata. Daca nu vii cu un subiect foarte bun, cititorii vor ocoli cartea, iar tu nu vei castiga absolu nimic.
La blog este alta mancare de peste.Un host bunicel te costa maxim 6, 7 euro lunar,si daca stii cum sa iti atragi utilizatorii, poti castiga bani frumosi, din afiliere, reclama, sau chiar sa vinzi blogul dupa o anumita perioada.Dar si aici, trebuie sa vii cu ceva care sa atraga publicul. orice ai alege. good luck
Bianca_3121 întreabă: