Aș alege banii.
Iubirea adevarata nu exista.Si daca ai bani, te cauta iubirea pe tine.
Eu sincer sa fiu as alege banii, nu cred in iubire adevarata, si nimanui nu i-ar strica cativa (multi) banuti in plus.
As alege milionul. Nu l-as alege in schimbul iubirii. L-as alege pentru ca asa as putea sa fac mai multe lucruri ce imi plac. Sa pot sa calatoresc peste tot, in fiecare seara.
Ai spus "sa gasesti adevarata iubire". Doar sa o gasesc? Fara sa fiu impreuna cu ea? Neh...
De altfel ar merge sa gasesc iubirea avand o servieta cu bani in mana
Asta trebuia sa fie raspunsul. Nu stiu cum s-a adaugat aici...
As alege a doua varianta sa gasesc adevarata iubire unele persoane nu pot fi cumparate cu bani si bani nu aduc fericirea intotdeauna.
Banii, pentru ca aia as putea incerca sa-i pastrez, adevarata iubire am gasit-o deja dar nu a ramas alaturi de mine.
Nu putem compara sentimentele care definesc omul cu bani, dintre iubirea parintilor si un miliard de dolari as alege iubirea, fericirea nu sta in banii, eu am avut banii ma simteam aiurea dar cand i vad pe ai mei sunt fericit, banii sunt o liuzie ca si viata moartea find scopul vieti atat, si da as alege iubirea sincera, adevarata
As alege adevarata iubire.
Da-i dracu de bani, ii gasesti pe toate strazile.
Dar nici daca te duci la capatul pamantului nu-ti gasesti adevarata dragoste
Aleg a doua variantă. Banii nu înseamnă tot, iar iubirea adevărată rar o întâlneşti.