Cati bani?
Nu ma lasa TPU sa pun atatea zerouri
N-are mosul atatia bani, e sarac
Pai si atunci ce sa imi aduca?
Tu ce vrei
Nu stiu, depinde cat de cuminte ai fost
Sa-mi aduca noroc vreau, ca daca ai noroc, ai tot, si sanatate si bani si altele.
O ***. De fapt way, ca nu-s gay. O de-ailalta. Si o zi in care sa stau relax, sa ascult de dimineata pana seara "A Kind of Magic" de la Queen (care nici macar nu e albumul meu preferat in general, doar ca mi-e pofta de asta de ceva vreme), si sa ***. P.S. Nu, nu cred in MC. Deci ma multumesc si cu o crestere de inca vreo 60% pe crypto ca sa vind tot.
Vinde-i cat mai repede, sa nu scada iar
Pot sa scada, nu e bai. Am bagati in niste acumulatoare pe termen lung, oricum produc. Imi convine chiar daca scad.
Asta e bine
Atat vrei sa bagi la pariuri? Eu vreau un ren
Nuuu, atat vreau sa castig . Baga si tu la pariuri, poate castigi renul!
Neh, pariurile sunt facute sa pierzi bani nu sa castigi.
Asta vei gasi sub pom
M-am uitat și nu era, mai păcălit
Esti sigura? Hmm, o fi incurcat cadourile, tu ce ai gasit?
Bocanci de job, paltaloni job și mănuși tot de job
M-am bagat puțin și în cadoul altora și am baga și puțin lichior de ciocolata, vreo 3 guri și ma amețit
Tu?
Cred s-a drogat mosul, eu asteptam un ren si nu l-am primit?
Surprinzător )
Alți vor mașini și telefoane, tu vrei un ren
Da ce sa faci cu el?
Nu m-am hotarat inca dar daca nici anul viitor nu-l primesc nu mai cred in Mos Craciun?
Serios? Pai poti sa imbraci mai gros si scapi de alergie
Alergia la frig se trateaza cu emigrare catre Ecuator...
O (noua) prima sesiune fara restante și nota mare la Anatomie. In rest am de toate.
Pai alea trebuie sa le iei singur, nu le aduce mosul
Atunci nu mă mai joc...
Trebuie sa joci corect
Pe acesta va trebui sa-l gasesti singura
Da,ori imi da soarta ori nu.Dar cred ca esti de acord cu mine ca este cel mai frumos lucru ce t-i se poate intampla.
Sunt dar nu la partea cu soarta, prieteni iti poti face oricand si oriunde, trebuie doar sa vrei?
Prietene amm-am gindit la unul de gen masculin care cu timpul sa fie mai mult decat prietenie-asa de greu este de a intelege(sau de a subintelege?
Trebuia sa spui si tu iubit Se gasesc si din astia.
Iarasi nu intelegi, iubit sigur ca se gaseste dar nu imi doresc un iubit fara incarcatura sufleteasca din partea amindurora.Nu-mi doresc un iubit fara sa fie compatibilitate si prietenie intre noi.Pentru ca fara prietenie si afinitate sufleteasca nu este nimic frumos intre doi oameni doar atractie animala si asa ceva nu-mi doresc totusi era vorba ca ce iti doresti de craciun! si omul de craciun isi doreste ceva frumos pentru suflet! nu pofte animalice!
Ei,ei dismally te-am crezut mai destept -trebuia sa intelegi din primul nu sa-ti sau mura in gura lucrurile ca la copiii din clasele elementare...
Mi-a adus ce am vrut. Niște eseuri ale lui Orwell și "Mutual aid" de Kropotkin
Sa-mi spui si mie cum au fost eseurile lui Orwell, am citit doar Ferma animalelor si 1984 pana acum
O valiză cu dolari.
o pisică portocală.
un PS5
un laptop gaming
o mașină violet închis din 1977 de preferat dodge challenger
o vilă cu piscină cu un view la plajă cu palmieri
1 milion de abonati pe YT.
o cisternă de înghețată de kiwi.
masaj gratuit si spa pana la 75 de ani
pisici albe
mai multe sticle de șampanie ca să numai trebuiască să cumpăr eu de revelion
o excursie gratuita in japonia pentru cativa ani...
Frumos, ce carti iti doresti?
Pisica neagra și alte povestiri de groaza de edgar allan poe
carrie de stephen king
cronicile rosewood de connie glynn
Fain, de la Stephen King iti recomand: Salem's Lot, Cimitirul animalelor, IT, Shining, Misery, Apocalipsa si Christine daca nu le-ai citit
Mersii