Prietene amm-am gindit la unul de gen masculin care cu timpul sa fie mai mult decat prietenie-asa de greu este de a intelege(sau de a subintelege?
Pisica neagra și alte povestiri de groaza de edgar allan poe
carrie de stephen king
cronicile rosewood de connie glynn
Mi-a adus ce am vrut. Niște eseuri ale lui Orwell și "Mutual aid" de Kropotkin
Iarasi nu intelegi, iubit sigur ca se gaseste dar nu imi doresc un iubit fara incarcatura sufleteasca din partea amindurora.Nu-mi doresc un iubit fara sa fie compatibilitate si prietenie intre noi.Pentru ca fara prietenie si afinitate sufleteasca nu este nimic frumos intre doi oameni doar atractie animala si asa ceva nu-mi doresc totusi era vorba ca ce iti doresti de craciun! si omul de craciun isi doreste ceva frumos pentru suflet! nu pofte animalice!
Ei,ei dismally te-am crezut mai destept -trebuia sa intelegi din primul nu sa-ti sau mura in gura lucrurile ca la copiii din clasele elementare...
Fain, de la Stephen King iti recomand: Salem's Lot, Cimitirul animalelor, IT, Shining, Misery, Apocalipsa si Christine daca nu le-ai citit
Sa-mi spui si mie cum au fost eseurile lui Orwell, am citit doar Ferma animalelor si 1984 pana acum
Bocanci de job, paltaloni job și mănuși tot de job
M-am bagat puțin și în cadoul altora și am baga și puțin lichior de ciocolata, vreo 3 guri și ma amețit
Tu?
Cred s-a drogat mosul, eu asteptam un ren si nu l-am primit?
Surprinzător )
Alți vor mașini și telefoane, tu vrei un ren
Da ce sa faci cu el?
Nu m-am hotarat inca dar daca nici anul viitor nu-l primesc nu mai cred in Mos Craciun?