anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai face azi dacă n-ar mai fi ziua de mâine?

16 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi daca ar fi cu adevarat ultima, as aduna toti prietenii, si am trai ziua la MAXIM!

| thegatekeeper a răspuns:

M-as bucura enorm daca nu ar mai exista ziua de maine.

| mona a răspuns:

Nimic special

| mihaelaa18 a răspuns:

As face tot ce nu am putut sa fac pana acum, si as profita din plin de aceea zihappy

| Holocaust a răspuns:

Sincer,nu stiu daca mi-ar parea rau ori m-as bucura.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Party, fiesta,

| irina20 a răspuns:

Nimic special, as face ceea ce fac in fiecare zi, as schimba doar cateva vorbe mai sentimentale,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde.
1)Dacă nu știu că mâine ar fi ultima mea zi, aș face ceea ce fac zi de zi.
2)Dacă aș ști că voi mai avea de trăit 24 de ore, probabil aș sta în pat și m-aș resemna cu ideea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
As profita de aceasta zi la maxim.
Chef, distractii, sex, de toate.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-aş gândi la ieri.

| Hevnoraak a răspuns:

M-aș juca pe calculator.

| IncredibleJoker67 a răspuns:

As merge si as da foc scolii as fura pistoalele de la politi,as fura elicopte,as sparge magazine,mi-as bate joc de profesori,as urla prostii in gura mare, as merge in tren fara bilet, as sari pe blocuri ca Spider man, as merge la o baba si m-as imbraca in negru si i-as zice ''Am venit sa te iau babo, as fura mancare de la fast food si as bea sucuri pana imi este rau si m-as lupta cu cainii vagabonti. Funda?

| DurexBun a răspuns:

Sex.

| Genessis a răspuns:

Daca n-ar mai fi ziua de maine, as incerca ca ziua de azi sa fie speciala.Sa ma distrez, sa am tupeul sa spun lucrurilor pe nume, sa am curajul sa fac unele lucuri de care imi era teama, sa imi inving propria teama.Bineinteles,dar toate astea cu cap.

| Roxxy95 a răspuns:

Asi trai-o pe asta la maxim happy

| Dariusuu a răspuns (pentru Roxxy95):

Trăiește toate zilele la maxim! big grin

Întrebări similare