| Dan a întrebat:

Ce ai face cu 2.000.000 de euro?

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Oooo...pai foarte multe. Mi-as lua o casa, i-as ajuta pe cei care au nevoie de bani si mi-as mai lua si cele necesare... Dar foarte mult ar conta sa dau celor care au nevoie.

21 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

As face incá 2 000. 000 de €. Investitie si profit reinvestit.pentru ca aia doua milioane de euro sa presupunem ca sunt castigati la loto.

| psiholoaga a răspuns:

De ce? Vrei sa faci o donatie si nu stii cui? tongue Eu mi-as lua o casa si cu restul as pleca prin lume. Sa ii investesc? Neah, banii sunt facuti sa circule. I-am primit, duca-se!

Stefan
| Stefan a răspuns:

As deschide o afacere dupa un studiu in care trebuie sa vad ce ar merge mai bine.In acest fel as da de lucru la multi oameni care ar fi dornici sa colaboreze cu mine.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mi-aş cumpăra o casă, poate o maşină (dar să nu fie scumpă), iar pe restul i-aş investi.

| Dan explică:

Banii nu te fac fericit ci prea lacom.Am obs. la multi care au raspuns la prima intrebare, dorinta de a avea cat mai multi bani.

| Gabry a răspuns:

Casa avem, sanatate avem(ma refer la mine si familie), m-as duce sa explorez lumea cu ei, sa merg in multe tari straine, sa vad lucruri istorice...

| Emeraude a răspuns:

In primul si-n primul rand, mi-as cumpara o bomba atomica, cea mai scumpa, as killeri toata populatia planetei. Apoi, n-as mai avea nevoie de ceilalti bani pentru ca n-ar mai fi nevoie sa cumpar...So...batting eyelashes

| AndutzaAndu a răspuns:

Da ce n-as face cu ei...big grin

| AvalohAlyn a răspuns:

As imparti la cunoscuti si cu restul mi-as face o viluta, mi-as lua o masinalaughing

| lily09 a răspuns:

Ha...pai ce am zis si ieri ca as face cu un milion... mi-as angaja un contabil si un agent la bursa... apoi visuriiiiiiii

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

As sta la MC donald 24 dyn 24
laughing
glumeam...
mi-as cumpara o casuta
si as duceo pe buny la dotoctor...nu se symte pre bine.
pe mama la fel...as ajuta saracyy
si binenteles mama, buny nu o sa may trebuyasca sa lucreze

| cîrne a răspuns:

Presupun ca i-as investi intr-o afacere nerentabila, dupa cate ma cunosc

| Miruna3094 a răspuns:

Mi-as cumpara o casa, o masina, i-as investi intr-o afacere, i-as ajuta pe ce nevoiasi si as calatori

| mikey a răspuns:

Mi-as cumpara haine nike...
ador hainele de niketongue
dar uh?

| mikey a răspuns:

A 2. 000. 000 euro credeam ca 2. 000
ihi as vrea eu sa am atatia pai mi-as face casa... mi-as cumpara masina...
sa am sevirorelaughing)

si bineinteles as da si la saracihappy

| yoanna73 a răspuns:

Dane stii bancul cu tiganul? castiga tiganul la loto si il intreaba :ce vei face cu banii? r:achit datoriile! i:si cu restul? r:restul? restul sa mai astepte!

| DeniSa_9048 a răspuns:

Poi mi-as ajuata verisoara sa-si terimne apartamentu! Apoi matusa si toaate rudele care au nevoie de ajutor apoi mi-as cumpara un apartament ca sa nu mai stau la tara si mai vad eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as cheltui. As vizita intreaga lume, in special Japonia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva tu ai mai pus o intrebare gen "ce ai face cu un mil de euro?"? Ti-ai dat seama ca nu ne ajung banii si ai mai plusat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am castigat cumva 2. 000. 000 de euro? yupiii! lasa ca ma descurc eu cu ei.cand mi-i dai? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aş face şi cu 10 Ron, aş dona cel puţin 50% din ei...