As petrece in stil maret, as arde casa )
As dona tot ce am pentru copii orfani, as face sex la greu, bautura, m-as arunca depe un avion cu parasuta
Prima imagine care imi vine in minte e ca as sta cu sotul meu, pe o patura, in parc. Ne-am relaxa, am depana amintiri, am vorbi, am face liste cu ceea ce am invatat in anii astia si ce am invatat unul de la altul.
Mi-ar parea rau ca nu am facut un copil.
Daca as sti ca mor in 3 ore, mi-as lua o sticla de bautura, vreo doua pachete de tigari si as muri cum as vrea eu. M-as imbraca intr-un sacou elegant, as asculta muzica si as astepta moartea la un pahar de tarie.
Am trecut de 2 ori pe langa ea pana acum dar se zice ca a 3 oara e cu noroc nu? Daca as afla ca as mai avea cateva ore, mai mult ca sigur mi-as strange familia in jurul meu, chiar daca toti stiu ca voi pleca, macar sa mor cu imaginea lor in minte, la capul meu sa ii am pe parintii mei, iar in stanga si in dreapta pe fratiorul si surioara mea.
M-aş asigura sufletește, apoi aş pleca în munţi, pe lângă o pădure şi-un pârâiaş, să mor unde a tras inima mea, o viață.
Greu de spus.
Atatea chestii ilegale si un timp atat de scurt... Probabil l-as irosi incercand sa ma decid intre jefuirea unei banci, o crima, sau un viol... Nu stiu, grea decizie Bine, glumesc la faza cu crima si violul.
Dar probabil as face plinul la masina, as mai lua banii si as pleca la drum prin tara, vizitand ce mai e de vizitat (inclusiv centuristele ), si as incerca sa cunosc persoane noi, si in incheiere sa vio... jefuiesc* o banca.
Lilia2621 întreabă: