Probabil mi-as petrece jumatate de zi incercand sa-mi dau seama cum functioneaza si cealalta jumatate reparand daunele produse in prima jumatate.
Oooooo...am multe idei pentru asta pai in primul rand nu as face ceva pentru mine pentru ca mie chiar imi place viata mea si mie ca o schimbare mica mi-o poate distruge, asa ca primul lucru mi-as dori ca altii sa fie fericiti in jurul meu adica sa nu vad ca oamneii sunt tristi nu neaparatt din cauza mea dar asa in general...cam asta mi-as dori mai mult si mai mult dar totusi mai am idei pe care le voi spune cu alta ocazie
Asi incerca sa rezolv cele mai grele probleme dar oricum pana la sfarsitul vietii mele se va rezolva totul cu bine sau cu rau
Foarte multe lucruri.M-as intoarce in timp sa schimb cateva lucruri la care am gresit, mi-as face parul lung si drept, nu cret asa cum il am, m-as face sa fiu mai slaba, dar cel mai mult imi doresc sa dau timpul inapoi. Draguta intrebarea:*
Prima data as face inca o bagheta si as ascunde-o bine, iar dupa aceea...un dezastru pe care inca stau sa mi-l imaginez.