| Alexandra_2056 a întrebat:

Ce ai face daca ai avea o bagheta fermecata pentru o zi?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce sa fac as obtine bani si 2 femei bunicele langa mine.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Probabil mi-as petrece jumatate de zi incercand sa-mi dau seama cum functioneaza si cealalta jumatate reparand daunele produse in prima jumatate.

| Rooooooooooxi a răspuns:

Oooooo...am multe idei pentru asta pai in primul rand nu as face ceva pentru mine pentru ca mie chiar imi place viata mea si mie ca o schimbare mica mi-o poate distruge, asa ca primul lucru mi-as dori ca altii sa fie fericiti in jurul meu adica sa nu vad ca oamneii sunt tristi nu neaparatt din cauza mea dar asa in general...cam asta mi-as dori mai mult si mai mult dar totusi mai am idei pe care le voi spune cu alta ocazie

| Ys a răspuns:

Asi incerca sa rezolv cele mai grele probleme dar oricum pana la sfarsitul vietii mele se va rezolva totul cu bine sau cu rau happy

| Phantasmagoria a răspuns:

Foarte multe lucruri.M-as intoarce in timp sa schimb cateva lucruri la care am gresit, mi-as face parul lung si drept, nu cret asa cum il am, m-as face sa fiu mai slaba, dar cel mai mult imi doresc sa dau timpul inapoi. Draguta intrebarea:*

| honkydonky a răspuns:

Numa` bine, rau la nimebig grin

| octavian_1396 a răspuns:

Prima data as face inca o bagheta si as ascunde-o bine, iar dupa aceea...un dezastru pe care inca stau sa mi-l imaginez.

Întrebări similare