Intai sa castig si dupa-aia mai vorbim ce o sa fac.
Oricum, primul lucru care o sa il fac este sa ma duc sa imi iau banii.
Pai in primul rand as restaura o biserica pe care am vazut-o mai demult si mi-a parut atat de rau ca era intr-o asemenea stare de degradare
Apoi mi-as cumpara un apartament de trei camere in Bucuresi si o masina, cred ca un Audi
Si apoi as cumpara niste actiuni la o firma de produs Cd-uri.
Si mi-as duce parintii sa viziteze Grecia.
O, da
-mi-as face o casa de lux
-mi-as lua o masina. tot de lux
-si restul' i-as pune la banca pentru o viata fara griji
A, si le-as da si fratilor mei, asa, vreo 200000 la fiecare. Si as merge in concediu o saptamana in Dubai. A, si m-as lasa de scoala. Ma rog, multe
PS. Astea daca as castiga macar 1 milion de euro
As fi terifiata sa nu imi rapeasca cineva copii de pe strada. As da bani si rudelor mele( celor care merita) si apoi mi-as asigura un trai decent.
Stiu ca sunt obsedati dupa bani dar eu stiu cum sai folosesc cu norma daca as cistiga i-as folosi cu cap mincare sanatoasa medicamente pentru vitor ca sa avem in casa parinteasca si pentru parinti nostri care neau dat viata si care au avut grija de noi.
As devasta magazinele, mi-as cumpara tot ce visam candva, as da si parintilor ca sa-si cumpere ce vreau.
Eu mias cumpara un chiuaua si le-a dat si doua persoane importante din viata mea bani ca sa-si poate cumpara o casa sau un apartament
I-as dona, banii sunt ochii dracului...nu as vrea sa ma schimb din cauza lor, banii sunt facuti sa circule nu sa stea...
Mi-as ajuta intreaga familie, mi-as cumpara o casa in Paris si una la munte la noi...as face shopping in disperare, m-as duce sa ma recreez in insule din astea.si mi-as lua un avion particular...si sigur o sa mai imi ramana bani, asa ca o sa dau o mik suma copiilor bolnavi si celor abandonati
Cum a zis si harciog mi-as lua numa ce as avea nevoie si nu iasi irosi aiurea
MadaAwwr întreabă: