| CyberEye a întrebat:

Ce ai face daca ai putea opri timpul cand vrei tu? :X (sa stai cu timpu oprit 10 ani si tot sa nu imbatranesti)
Eu in primul rand, nota 11 la examene rolling on the floor as face farse ex. in timpul orei il opresc umflu balon cu apa si il pun deasupra la profa si boom

15 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Clar as merge sa iau toate chestiile de make-up si hainele care imi plac mie, as copia la teste tot, as tunde o colega laughing, oricum multe...

| robby212 a răspuns:

As copia la teste si farse.

| Mangustă a răspuns:

As copia la teste si peste cateva luni o sa ma vezi la olimpiade nationale (in ultimele cateva minute cu baremu de corectare in mana) Ca ceva de uz zilnic as face cumparaturi moca, as pleca de acasa cand vreau pentru ca m-as putea intoarce inainte sa afla cineva. Desigur o tona de farse, as intra prin casele oamenilor, dar probabil as mai lua pe cineva cu mine in "timpul" asta ca nu are farmec singur.

| Xtadelo a răspuns:

La cate as face... nu am timp sa le scriu laughinghee hee

| Xtadelo a răspuns (pentru Xtadelo):

Deci... ar fi bine sa opresc timpul ca sa pot scrie toate lucrurile pe care le-as face rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As avea grija de sufletul meu!

Răspuns utilizator avertizat
| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Gandim la fel

| pavdany92 a răspuns:

As face cele mai rapide livrari la domiciliu laughing sau as scapa de politie laughing

| CavalerulDreptatii a răspuns:

As fura de la magazine si as fura PC uri ca mi s-a ars sursacrying((((

| CyberEye explică:

Faza cu livrarile la domiciliu ii haioasa rolling on the floor ca in desene comanzi inchizi telu si deja suna soneria laughing)

| CyberEye explică:

AnN0n1MouS a răspuns (pentru AnN0n1MouS):
tu iti raspunzi tie laughing

| Xtadelo a răspuns (pentru CyberEye):

laughing Am vrut sa mai adaug ceva big grin

| CyberEye explică:

Daa un ipad3, LCD 400'' inch laughing Samsung galaxy s3, macbook air pro si apa minerala rolling on the floor

| luiza95 a răspuns:

rolling on the floor