| Daniellllll1 a întrebat:

Ce ai face daca ai stii ca maine ai muri?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Am mai raspuns la o intrebare de genu.M-as duce sa inot in ocean.

Si e mai bun De Gea tongue.Iar pe primul loc e, evident Casillas.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nimic măi Ioane.

| minifrigidere a răspuns:

Aș da de pomană

| Daniellllll1 explică (pentru J0B0MAT):

Cel mai bun portar din lume e Courtois, Casillas pe doi, iar pe 3 Neuer, 4 De Gea
https://www.youtube.com/watch?v=jaSgmtcpE98

| Daniellllll1 explică (pentru anonim_4396):

Maaa,nu ti-e rusine? rolling on the floorSa-mi zici asa? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniellllll1):

deloc kiss

| J0B0MAT a răspuns (pentru Daniellllll1):

Tu esti mai mic, n-ai de unde sa stii tu laughing)Courtois e mai aproape de varsta ta, de aia zici tu asa.

| Northwind a răspuns:

Cu siguranță, n-aș pierde timpul. M-aș gândi foarte bine în ce mod aș vrea să petrec ultimele clipe. Din perspectiva mea, aș sta cu persoanele cele mai importante pentru mine și aș spune lumii lucruri pe care, până acum, nu am avut curaj să le spun. Oh, și cred c-aș încerca să mănânc sushi.

| T0T a răspuns:

Mi-aș lua rămas bun.

| AvalohAlyn a răspuns:

As fura o cutie de Merci si i-as oferi-o cuiva.Si as mai fura una pentru mine.Si inca una pentru ca pot si nu imi va mai pasa de pedeapsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Şi de la mine, nu?

Mi-aş vizita bunica, că nu am văzut-o din septembrie și am supărat-o și deci trebuie să îmi cer scuze pentru asta. (._.)

Daca te rog frumos, imi zici pe celalat nume? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniellllll1):

ok.

Multumesc! big grin

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.

Https://www.youtube.com/watch?v=iwz_yFr9OsQ
La ce traiectorie a gasit Ramos,nebunu' (in sensul bun),a fost aproape sa scoata mingea aia.DIn momentul ala. BEST GK OF ALL TIME! De Gea, statea si se uita cum intra in poarta, Casillas, cel mai probabil reactiona, dar nu cred ca o apara

Te inteleg, cineva trebuie sa tina si cui cei slabi. Poate in timp courtois o sa se remarce mai mult, dar oricum, pe Casillas nu-l intrece nimeni nicodata.Nu exista portar cu mai multe campionate castigate.

Aici iti dau dreaptate! big grin E la egalitate cu COurtois(sau peste, ca talent), ca istorie, e peste Courtois cu mult, dar asta are doar 23 de ani, o sa devina in cativa ani, cel mai probabil official cel mai bun.Stai asa putin, tu ii cataloghezi in functie de aspectul fizic, no? rolling on the floor

Nu.Cred ca tu faci asta.Ca nu vad altfel cum poate fi courtois mai bun la ceva decat casillas sau de gea.

Eu sunt baiat, si stii bine ca nu sunt pe inversrolling on the floor, deci ...pentru mine e chiar imposibil sa fac asa ceva

Pai atunci stii si tu ca De gea si Casillas sunt mai buni, dar nu vrei sa recunosti.Ii iei aprarea favoritului tau.Ce draguuut!

Vai multumesc love struck.Deci ai recunoscut indirect cine-s cei mai buni laughing)

In cazul lui Casillas iti dau dreaptate, in cazul lui De Gea, De Gea e sub Courtois cu mult

Nu ma mai cert cu tine.Ti-am zis, e bine ca iti sustii favoritul, chiar daca nu e foarte bun.Are si el nevoie de incurajare. Poate in timp, se va afirma mai mult.

Ok...daca zici tu
Dar, uita-te aici daca ai timp, te rog, si daca vrei, bineinteles :D
https://www.youtube.com/watch?v=cGXsJDZgGUs
Uita-te si prin comentarii :D

Tu chiar nu te lasi.

Ma las! Dar uita-te la video-ul ala big grin

Prefer sa ma uit la cum castiga Spania campionatul mondial love strucklove struck

Prefer sa-l castige Belgia... rolling on the floor

Prefera in continuare. Spania a castigat deja unu+ 2 europene.Toate consecutiv. Ceva unic in istorie.

Belgia e preferata la castigarea campionatului mondial din 2020. Uita-te ce echipa au big grin.Hey...sper sa nu te certi cu mine, pe tema asta, mi-ar parea foarte rau...Mai bine incetez acum...E asa cum zici tu big grin Fiecare cu parerea lui big grin

Întrebări similare