anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce'ai face daca ai stii ca tot ce a fost si este nu este real! Ce'ai face daca stii ca totul a fost planuit? Si ca noi suntem doar niste marionete, cititi aici si treziti'va la realitate. Este adevarat tot ce scrie acolo. Suntem dominati mai ales prin muzica, uitati'va si la acest documentar : http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE, este doar prima parte in acel link, gasiti in dreapta si a doua, a treia. in total sunt 11, alea sunt doar despre industria muzicala, o sa intelegeti ce vreau sa spun dupa ce le vedeti. Chiar daca nu crezi, nici sa nu negi daca nu ai citit sau nu ai vazut acele videoclipuri, caci dovezile sunt foarte multe. Eu sincer cred, si nu imi vine sa cred, chiar zice in documentar, " dupa ce citesti, nu mai esti acelasi ", multi artisti care lupta impotriva lor, au in videoclipuri si in versuri semne cu "wake up" ( exemplu, in eminem-not afraid", cand trece drumul si pe acel autobuz scrie 'wake up', si sunt multe altele ) totusi, stiu ca suna banal si prostesc, dar asta e adevarul, nu va obliga nimeni sa credeti, dar chiar va rog sa va uitati, totusi ca o sa dureze vreo 2 ore, merita! Trebuie sa ne trezim la realitate!

2 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aha... şi marmota?

| Dolly_2615 a răspuns:

Hai ma...in mare parte sunt adevaruri. dar exagereaza in unele partilaughing FII ECHILIBRATlaughing