Nu prea ai ce face in 3 luni, timpul trece extrem de repede. Multi o sa spuna ca ei se vor distra zi de zi, vor face, vor drege dar nu prea e asa, nu stiu cati au avut ocazia sa vada in ce stare se afla un om care mai are de trait 3 luni, stai doar la pat, nu mai mananci din mainile tale, nici la wc cu propriile forte nu te mai poti duce, esti leguma in toata regula. Probabil vor aparea gandurile de regret si orice zi care trece imi va accentua starea de neimpacare cu destinul mai ales daca decesul va veni la o varsta tanara unde ai putea avea toata viata inainte. M-as resemna ca nu mai exista nicio minune insa o mica speranta tot va rasari pana in ultima zi cand se pune stop joc, atat timp cat voi muri de tanar nu m-as impaca niciodata cu ideea asta, asta daca mai apuc sa constientizez cele intamplate.
Aș sparge toți banii și aș face toate nebuniile pe care altfel nu aș avea curaj să le fac.Și îmi voi pune lucrurile în ordine.Și sigur aș face și orice aș putea să bat acest pronostic, măcar cu o lună în plus, numai că să arăt că se poate și imposibilul.