| inna a întrebat:

Ce ai face daca prietenul tau ar avea un one-night-stand si ti l-ar marturisii. L-ai ierta? Eu una nuwinking.

Răspuns Câştigător
| paul0013 a răspuns:

I-asi spune : ''iti multumesc ca mi-ai spus si sa stii ca ai avut curaj sa-mi spui...chiar ai ai atata incredere in mine incat sa-mi spui asta si ca te voi ierta? da? pentru ca NU SE VA INTAMPLA!

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Glumesti? Asa ceva in iubire? I-as spune direct : ''Esti libera, ca o Colibri... iar daca vrei sa-mi dai papucii, sa mi-i dai pe aia gri''hee hee

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-as putea sa-l iert, mi-as aminti mereu despre cealalta.

| SweetCandy a răspuns:

Nu am spus si ma repet..tradarea intr-o relatie se numeste greseala suprema!

kratos
| kratos a răspuns:

Nu! Ca apoi se invata, daca s-a intamplat prima data cu siguranta se va intampla si a IIa oara.

| thehope a răspuns:

Ar fi o situatie foare urata...cred ca initial nu as avea puterea sa il iert... dar as aprecia ca a avut sinceritatea sa mi-o spuna...ca si-a recunoscut greseala...cu toate astea... daca nu ar fi prea inaintata relatia...cred ca as putea trece mai usor peste...insa daca am avea o relatie care dateaza de ceva timp...cred ca mi-ar fi mult mai greu...in mintea mea ar fi mereu ideea ca a fost in bratele alteia...nu stiu...mai bine as incerca sa fiu suficient de buna pentru el, astfel incat sa nu fie nevoit sa se lase ispitit...fie doar si un "one night stand"...pentru ca mi-ar fi foarte greu sa trec peste tot.winking

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu normal...nu l-as ierta pentru nimic in lume!

| asya a răspuns:

Nici nu se pune problema! Daca il iert o data, el va gandi ca o sa o fac si a doua oara, asa ca o sa ma insele din nou!
Oricum fiindca mi-a marturisit si nu am aflat de la altcineva ii dau o fundita si il mai salut cand il vad pe strada!
@Nekane nu esti fraiera...il iubesti, e normal, e sotul tau! Multe femei trec prin asa ceva...suporta si iarta de dragul familiei! Sotul tau poate e mai constiincios si stie ca ulciorul nu merge de multe ori la apa...si ca data viitoare cu siguranta nu vei mai dori sa fi umilita!

| asya a răspuns:

@nekane el incearca sa se scoata prin chestia asta! Iti pune tie povara pe umeri... un om ce iubeste nu face asa ceva!
Daca lucrurile nu se schimba intre voi... daca nu e un copil la mijloc, gandeste-te daca merita sa ramai langa un barbat ce nu te apreciaza si care isi bate joc de tine?

| emi a răspuns:

Nu l-as ierta, insa nu l-as ierta din alte motive, nu l-as ierta pentru ca nici n-ar trebui sa aflu.Adica, astept de la el atata respect, el trebuie sa fie destul de barbat sa incat sa stie sa-si ascunda mizeriile, sa nu ma faca sa sufar, si familia si casa sa fie pe primul loc pentru el...
Probabil, acum cativa ani nu l-as fi iertat pentru ca mi s-ar fi parut groaznic de dureros, sau l-as fi iertat pentru ca-l iubesc, nu stiu, insa pot sa-ti spun ca dupa sapte ani impreuna si spre pe restul vietii(ne vom casatori in primavarahappy )ca numai vad lucrurile ca la inceput, adica o viata este grozav de lunga nimeni nu-i perfect, si tentatii sunt la tot coltul, sexul este super atragator mai ales cu o amanta...si sper sa nu mi se intample, insa daca mi se intampla sper sa nu aflu, el sa fie cu picioarele pe pamant si sa site cine-i iubirea lui...pentru cine trebuie sa lupte...
Nu vreau sa cred ca se va intampla, insa sa fim realisti eu inca barbat fidel pe viata nu am vazut, insa da sotii care nu stiu, si prefera asta...adica ai putea de exemplu baga mana in foc pentru tatl tau? ce s-ar intampla daca, toate mamele s-ar desparti de soti, la fiecare problema ce apare intr-o casnicie...
nu uita, lucrurile trebuie privite din toate punctele de vedere...
Insa, da daca ma inseala din primii ani...nu merita...pentru ca inseamna ca mai tarziu...

| dya_4589 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuu!

| OFF a răspuns:

Salut!
Ramane sa ca tu sa ti alegi raspunsulwinking
multumesc
La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu iert nici daca ma minte cu ceva...Normal ca nu as ierta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am patit-o chiar cu sotul meu...si l-am iertat, mi-a fost mila de el...sunt o fraiera, asa-i?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideal ar fi sa nu se intample. Dar daca totusi...ma gandesc ca as pune in balanta intreaga relatie, timpul placut petrecut impreuna si toate celelalte aferente cu ...amarata aia de noapte. Nu stiu daca as da cu piciorul la tot pentru un moment de slabiciune dintr-o noapte. Probabil ca nu-ti place raspunsul meu, dar e 100% sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@asya, stii de ce spun ca sunt fraiera? pentru ca, de la nefericitul eveniment, el imi reproseaza mie "escapada" lui si chiar incearca sa ma manipuleze, reprosandu-mi aspecte ale vietii noastre sexuale si incercand sa ma faca sa ma simt vinovata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce civinte frumoase iubire dragoste, daca a gresit si sunt copii acasa, o sa-l primiti, daca nu va leaga nimic juridic, valealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cuvinte frumoase iubire dragoste, daca a gresit si sunt copii acasa, o sa-l primiti, daca nu va leaga nimic juridic, valealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@asya, sa stii ca astea sunt lucruri care imi trec des prin cap, dar, din pacate sunt o lasa, nu suport gandul singuratatii... Din contra, imi doresc enorm un copil, daca voi hotari vreodata sa divortez, un copil nu m-ar tine pe loc.Acum,ca oricare, incerc sa lupt pentru familia mea.

Întrebări similare