| Narfundo a întrebat:

Ce ai face daca s-ar anunta ca intr-un minut ar venii un cutremur? Daca dupa acel minut vecinii tai ar fi raniti sau morti,vecina ta sexi sau vecinul bogat, ce ai face? Pe cine ai ajuta mai repede?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in situatii d-astea ma gandesc numai la mine, pentru ca asa ar trebui sa fim toti. Nu-i datoria mea sa le asigur binele celorlalte persoane in cazul asta.
Cel mai probabil, fata aia sexy doar cu asta se mandreste, adica cu aspectul, atat, iar pentru simplu fapt ca vecinul meu e bogat, asta nu ma incalzeste cu nimic, ca daca ar fi sa fiu eu neputincios si blocat sub sifonier sau alta dracie, pe el il va durea in cur de mine. Ei au tendinta de-a se crede mai importanti, o mare parte, deci e o chestiebuna din partea mea sa ma doara-n **** de ei.

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

De ce as alege sa salvez un om dupa interesele mele?!

| Dariusuu a răspuns:

E simplu.

Nu poţi să-ţi dau un răspuns dar când se va întâmpla asta, sigur voi alege pe cineva.

Dar totul depinde cât de bine te înţelegi cu cei 2. Nu ştiu de ce ar trebui s-o salvez pe tipa sexy care să zicem că niciodată nu mi-a dat atenţie şi să nu-l salvez pe vecinul meu bogat care a fost politicos întotdeauna.

Sper că şti ce zic.

| AtateaConditii a răspuns:

Nu am vecin sexy dar bogat e si chiar daca l-as ajuta nu mi-ar da bani pentru ca stie ca il ajut din suflet nu din lacomie. As ajuta familia mea in primul rand normal, dupa si vecinii, daca mai traiesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu ei din timp, care ofera mai mult, la acela sa te gandesti.laughing Dar...mai intai vecina sexi..si apoi cceilalti.laughing