In Siberia se-ntampla si asa ceva:
Tu cum ai proceda?
As face multee ....defapt as iajunge pe mal...mi-as lua hainele pe mine pentru ca nu pot pleca goala ..si as fugi ca disperata acasa )
As inota in continuare pana la cel mai apropiat liman. Mi se pare logic; doar nu m-oi opri in mijlocul apei sa astept sa ma inec!
Oricum, intrebarea asta depaseste orice limita a ridicolului!
Mai aveti voi pe la oracol intrebari total cretine, dar asta le intrece pe toate!
*Succesuri!
Daca as fii in locul vreunuia din video, as lua umbrela aia sub care se adabostesc aia, si as fugii cu ea!
Daca as fii pe plaja in Mamaia, mi-as lua o limonada la 15lei calda si as sta cu ea in aer sperand ca va cadea gheata in pahar. Daca as fi in alte zone, mi-as lua ceva mai exotic.
Buna
Nu stiu sa inot, asa ca, daca sunt pe plaja, incerc sa ma ascund unde oi vedea.
O zi buna
De m-ar fi prins grindina aia in apa asa iesam ca nici NOE nu despartea in halul asta apele )
Cel mai sigur e in apa. Ce sens are sa iesi, daca afara ploua cu gheata, pe cand in apa e caldut?
Daca sunt in larg si gheata e mare,nu prea cred ca as mai avea timp sa ma gandesc ce sa fac, mi-as apara capul, poate sa scap vie!
Daca sunt aproape de mal, as iesi din apa in timpul cel mai scurt, o grindina bulgareasca asa nevinovata mi-a indoit candva tabla de la Toyota...
Hmm sunt destul de multe optiuni... Sau as sta in apa, mai mult sub apa...insa cred ca am sanse sa ma inec cu grindina asta puternica care bate in mare, iar ceea mai simpla optiune (si plauzubila si corecta cred) ar fi sa ies din apa si sa ma adapostesc intr-un loc apropiat si cat de cat sigur.