| Sweet155 a întrebat:

Ce ai face daca ti-ai prinde parintii in pat facand sex?

Răspuns Câştigător
| Jasonn99 a răspuns:

I-am prins cand aveam vreo 10 ani.Pe atunci nu stiam ce e aia.Acum,probabil as fi foarte rusinat si n-am vorbi vreo cateva zile.Cam atat.Pana la urma prin sex am aparut si noi big grin

18 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

O colegă de serviciu mi-a povestit odată că fetița ei de vreo doi ani la vremea aia a intrat peste ei când erau în toiul „luptei" copilu' s-a uitat și a-nceput să îndemne: Hai tati!

| Alcyon a răspuns:

Mi-as cere scuze ca am intrat ca o nesim. peste ei.

| HueyFreeman a răspuns:

Iesi din camera si data viitoare bati la usa.

Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns:

La varsta pe care o am, daca nu mi-as da seama inainte sa intru in camera, m-as face ca nu i-am vazutprea bine ce fac. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. Se iubesc, eu un lucru ok se il faca. Si eu fac acest lucru. eu ii mai aud pe parintii mei cand se mai giugiulesc si ma bucura ca fac acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum sa-i prinzi? doar sa-i surprinzi din nesimtire, sa intri fara sa bati la usa.intr-o camera cand intri bati la usa ca nu stii peste ce dai dincolo.si apoi la domiciliul conjugal cel mai adesea se face dragoste in pat.

| hp8510p a răspuns:

Le dau niste prezervative...nu vreau mai am inca un frate!

| AnonymousTPU007 a răspuns:

As merge si i-as desparti. laughing

| Burlacu006 a răspuns:

Probabil ca mi-ar fi mi-e rusine sa mai vorbesc cu ei cateva zile.

| LilTunechi a răspuns:

Nimic...este ceva normal fratebig grin

| lory966 a răspuns:

M-as preface ca nu am fost acolo. rolling on the floor))

| pro74 a răspuns:

De regulă,sexul, e ceva uluitor de frumos,iar ân cazul tău, asta e... sexul e normal ântr-un cuplu, dar au omis să ânchidă ușa la camerră. Fi natural/ă ân continuare, nu discuta cu ei subiectul, deoarece ei au realizat instantaneu greseala dar o fost prea târziu... O perioadă bate la ușă când te apropii de ei.

Întrebări similare