anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai face în situația dată?

Lucrezi la o firmă împreună cu cel mai bun prieten cu care te cunoști din copilărie și cu care ai împărțit momente și secrete.
Pe de altă parte, șeful tău e un tip cumsecade, cinstit, corect, un adevărat lider. Te stimează mult, tu fiind mâna lui dreaptă, are deplină încredere în tine.
Ei bine, descoperi că prietenul tău fură bani din firmă dar nu o face din lăcomie, ci pentru faptul că trebuie să plătească operația fiului său, suferind de o boală gravă.
Operația trebuie să aibă loc în Germania și e destul de costisitoare.
Îi spui prietenului că ți-ai dat seama de fraudele lui dar el te roagă din suflet să-i păstrezi secretul, că va vedea el cum pune banii la loc fără să fie descoperit.
Tu ai un înalt spirit justițiar și simț al datoriei.

Ce ai face: l-ai dezvălui șefului pe prietenul tău sau i-ai păstra secretul?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Nu l-aș turna, dar l-aș obliga să se oprească.

(Din punct de vedere ezoteric, n-aș finanța niciodată o operație a copilului cu bani furați.)

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

As fura si eu, daca tot se poate.
Rozo, nu mai bine cauti ceva de munca?

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu mă cheamă "Roza".winking
Am loc de muncă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

E un alintbatting eyelashes

| SilentRain a răspuns:

Mă pis pe el de șef laughing, n-am văzut, n-am auzit nimic tongue
Dacă e BFF meu încerc să-l ajut cat pot într-o situație de genul

| LordCristobal a răspuns:

O întrebare foarte interesanta.
Păi dacă banii furați de prietenul meu nu afectează compania in niciun fel nu l-aș denunță
Dar dacă compania e afectata de,, furtișagul"atunci aș duce o muncă de convingere sa se oprească.

| Together a răspuns:

L-as dezvalui si l-as desconsidera. "Am nevoie, deci fur" nu e suficient in ochii mei. Nu tin sa am prieteni atat de apropiati.

Uite una pentru tine: ai prefera sa mori sau sa petreci restul vietii in puscarie?