| i86e2 a întrebat:

Ce ai face mâine dacă ar fi ultima zi din viața ta?

Răspuns Câştigător
| TheYonutz19 a răspuns:

Daca ar fi cred ca asi face ceva nebunesc, as sparge o banca, as fura o masina ...sa ma joc cu politia sa ma urmareasca prin lume

16 răspunsuri:
| backback a răspuns:

As face un joint de un metru

| Dumnezău a răspuns:

Ceva care,in acelasi moment, sa-mi multumeasca spiritul megalomanic si sa apara si pe CNN, Reuters, Al-Jazeera, BBC sau NBC.Deductiile le faci tu.Si,desi nu se poate oferi o traducere convenabila in romana, un alt obiectiv ar fi to get even.

| Anda1197 a răspuns:

Sa fiu sincera...as saruta un baiatbatting eyelashes

| RAY a răspuns:

Mas plimba toata ziua cu castile in urechi pe strada asta inainte de a imi lua ramas bun de la cei dragi

| MaryCeaDragutza a răspuns:

Asi face sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asi face imprumut la banca!

| Rockerul23 a răspuns:

M-as incerca dintr-un avion si as incerca sa zbor.

| Ker0s3x a răspuns:

M`as duce la fata de care`mi place si i`as marturisi laughing)
Vorbesc cu ea pana se ajunge la.=]]]
P.S : Buna ideea cu Joint-uwinking

| Musique a răspuns:

Cred că aș scrie o scrisoare de "rămas bun" după m-aș îndinde și aș asculta muzică amintindu-mi de momentele frumoase.

| Tabaldak a răspuns:

Probabil as fi speriat chiar daca as zice ca m-as face astronaut stiu ca ar ramane doar o iluzie

| KanameKN a răspuns:

Laba

| NoShit a răspuns:

O moarte rapidă. Mi se pare aiurea sa trăieşti ştiind că mai ai doar câteva ore din viaţă. Sau probabil aş bea şi după aş dormi orele alea toate.

| cristidan1 a răspuns:

M-as duce la toti prietenii i-as aduna si pe parinti si as da un party pe care sa nu il uite nimeni eu asta as face da e viata tawinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Efemeride.

| Mădă0611 a răspuns:

As sta singura si as asculta muzica. Ma gandeam ca as zice cuiva "te iubesc" sau "te iubeam", ca astea sunt importante, dar ce rost ar mai avea?

Întrebări similare